Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.09.2011, 17:39
21esma21

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Sen kimi secersen sec bu senin tercihin. Sen ve senin düsüncelerini savunanlar demokrasi nedir ne degildir asla ögrenemezler.
Demokrasi kagit üzerine yazilan bir kelime.....hangi ülkede demokrasi var söylesene BIZE belki ders aliriz ha? Demokrasi nedir ögreniriz bu sayede?

Zitat:
Siz futbul taraftari bile degilsiniz siz futbul "HOOLIGAN"INIZ. Onlarda takimlari yenselerde yenmeseler de takimlarini tutarlar. Küme düsse beraber aglarlar. Karsi tarafa siddet uygularlar. Karilarini ve cocuklarini döveler. Onlar kendilerini siddet ile ifade ederler sizde dayagin cennetten geldigine inanirsiniz. Elbette kadinlar ve kizlar bu siddetin en büyük magdurudur. Kültür seviyeniz düsük olur. Kelime hazines yetersiz. Ufkunuz gözlügünüze bile yetmismez.
Das ist die Pauschalisierung in Person...ama insan, insani aynasi gibi görürmüs. Belkide kendini tarif ettin bize?!

Zitat:
Sana ne desem az. Atatürk'ün tirnaginin kiri kadar sen milletine ve ülkene hizmet et o zaman onu elestirme hakkina sahip olabilirsin ancak. Sana dogma ne nedir diye sorsam. Dokunma bana izlanirsin dersin
Puh das zu lesen hat mir die Puste von der Brust gehauen... Önce hakaret sonra cok bilmislik....

Zitat:
Bu sana son yazimdi hooligan. Sorularima cevap veremeyen. Tartisma nedir bilmeyen ici disi cingeneler gibi polemik olan birisiyle ben muhattap olmam bir noktadan sonra. Sana mi ki bu bir kibir. Asla degildir. Seviye asagidan bakarsan kibir gibi gözükür ancak...
Kusura bakma ama ben sahsen bu yazida zerre kadar seviye göremedim. Polemigide sen yaratiyorsun gördügüme göre. pasazade senin sahsina karsi hicbir hakaret yazmamis ama sen masallah döktürmüssün.

@Pasazade

Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın.
Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın!

Hz. Mevlana.