Bu Doktor bey kimleri tedavi etmis acaba cok merak ediyorum. Tedavi yollarinimi anlatiyor napiyor bu adam, nasil bir doktor hayret yani. Bu adamin Doktorlugundan süphelenmekteyim. Gercekten tedavi etmis oldugu birilerini göstersin. Desinki - bu adam yada kadin escinseldi ve ben tedavi ettim simdi normallesti- niye bunu gösteremiyor ve bircok kisiyi resmen aldatiyor?
Escinselin nedenleri olmaz, escinsel escinseldir. Hetero yani normallerin nedenleri ne peki? escinsellerin nedenleri bircok faktörler siralanmis ayni faktörlerde yetisen bir normal insan yokmu? heterosexüel biri yokmu yani, peki ayni acilari ceken normal bir insan neden escinsel olmamista normal olmus?
-Ayrica bu -erken bosalma- ile escinselligin ne ilgisi var anlamis degilm, kocasi erken bosalan bir kadin ozaman kocasinin hemen escinsel oldugunumu anliycak yada onu escinselmi görecek? babasindan siddet gören biri escinselmi oluyormus?`
-Aile baskisina bir tepki olarak insanlar escinsel oluyormus hayret yaa nasil bir protosto bicimi bu, nasil bir tepki bu? Demek milyonlarca insan protosto yapan, bazi seylere tepki gösteren -escinsel- oluyormus. Bosuna taksim meydani yillarca yasaklanmamis demk, milletin escinsel olmasini önlemek icin yapilmis bu olay.
-Medya vs. ya erkek rölündeki ZEKI MÜREN i yillarca izledik. Sevgilisiyle birtürlü evlenemeyen -erkek- zeki müren harikaydi. Ona kari kilikli derken Bülent Ersoy tam kadin oldu,

millete inan, -ben zekidende kadinim- dercesine hala türkiyenin divasi olarak en büyük transexüelligini elinden kimseye kaptirmiyor masallah. Onu medya dan örnek alarak kimbilir kac kisi -döndü- ve kadin oldu. Henüz kadindan erkege dönen bir ünlümüz malesef yok onu örnek alsinlar. Insallah yakinda oda gerceklesir ve sapina kadar bir kadin dan dönme Erkek olur. Ve onuda örnek alir bircok kisi
-Tedavi gören arkadasin haline gercekten aciyorum. neyin tedavisini görüyorki? Kansermi olmus? yoksa seker hastasimi? yoksa aidsmi olmus? tedavisi bittiginde önce kendini kandirmadan diger insanlarida aydinlatsin bakalim. Ve tedavi sürecinde escinsel düsüncelerin devam ettiginin normal oldugunu vurguluyor, nasil bir normallikki bu. ?
- Ve tek tedavi olan o arkadasmi? baska tedavisi olan kisiler yokmu? ve en önemlisi tedavisi biten arkadaslar nerde? onlar bu konu hakkinda neler düsünüyorlar bilmek isteriz...