Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.08.2011, 17:26
21esma21

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Ben Deniz Baykal'li bir CHP'yi asla secmezdim! Bak bunu sana ve herkese söylüyorum. Artik futbol takimi tutar gibi parti tutmayin. Hani su "anca beraber kanca beraber iyi günde kötü günde hep beraber" anlayisi.
Bunun götürüsü getirisinden daha cok. Parti programlarinin icerigine bakin. SÖYLEYENE DEGIL SÖYLENENE BAKIN VE ONA GÖRE VICDANEN KARAR ALIN. Demokrasi demek yasam tarz demektir ve oy kullanma hakki bu ucsuz bucaksiz deryada sadece bir sahildir..
Objektiv olmasini ögrenmek gerek. Objektiv bakilinca CHP'de daha da uygun gelir. Haa CHP herseyi dogru mu yapiyor? Hayir! Ama CHP dogru yolda adim adim ilerliyor. Almanca parteiinterne Demokratie derler Türkce'de parti ici demokrasi uygulamasina gececek ilk parti CHP olacaktir. Devrimcilik ruhunu yine kesfetmis kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olan CHP. Atatürk ilke ve devrimleri her zaman degerligini koruyor ve koruyacaktir.

Insallah diger partilerde parti ici demokrasiye geceler ve sirf tavan degil demokrasinin asli olan tabaninda söz hakki olmasi lazim. AKP'nin yaptigi "ailes reisidir" gibi tek adam yapar ve konusur ya da MHP'nin yaptigi gibi "Lider, Doktrin, Teskilat" tartisilamaz anlayisi dünkü fasizan anlayistir ve günümüzün acik toplumlarda uygulama hakkini yitirmistir..
Gelisen ve degisen dünyaya ayak uydurmamiz lazim. Dünya'da tek daimilik degisimdir. Yüce Atatürk ne dedi ben milletime kaliplasmis fikirler ve doktrinler birakmiyorum. Ben onlara sadece akil etkeninden faydalanmalarini istiyorum.
Baykal bile Kilicdaroglundan iyi idi... en azindan adam laf, söz biliyordu. Ortaya cikipta bos bos konusmuyordu...."biz söz veripte, sözümüzü AK Parti gibi tutmayiz.." ah be ahh Kilicdaroglu, Allah seni nasilda konusturdu mitinglerde

Gelisen ve degisen dünyaya ayak uydurmamiz lazim diyorsun ama Atatürkün zihniyetini savunuyorsun, ne anladim ben bu isten?
Hala maziye bakiyorsun ve gelecege objektif bakalim diyorsun, güleyim bari

Allah firsat vermesin Kilicdaroglu gibi baskasina usaklik yapan insanlara
Bunlar iktidara gelse türkiye yine otuz yil geriye gider.... Vatanin iyiligini istediklerini mecliste yemin etmediklerinde gördük

Gel gelelim oy satin alma meselesine..... hast wohl nichts von Volkswirtschaflichem Marketing gehört? Almanya bile secimlere yakin vergileri düsürüyor...Primleri arttiriyor... sonra secimler bittimi, bammm vergiler cikiyor ve primler yok oluyor.

Kömür erzak vermiste ne olmus?? Oy mu satin almis, yine güleyim bari...
CHP nin azicik oy kazanma umudu olsa neler yapardi Allah bilir... pfff
al sana en kücük misal:

"Mersin'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçmenlerine yardım kolisi dağıttı. Kolilerin içinden 5 liralık mutfak tüpü indirim kuponu çıkmasıyla Macit'in niyeti anlaşıldı.

Milli Gazete'de yer alan habere göre, mutfak tüpünde indirim yapılmasını sağlayan kuponlarla seçim yatırımı yapan Macit'in bu davranışı Mersin'de tartışma yarattı.

Kolilerden çıkan kuponlarla vatandaşlar 12 kiloluk mutfak tüpünün 5 lira indirimli alabiliyo"

Erst unter die eigenen Fingernägel schauen, bevor man andere mit Dreck beschuldigt!

Hep ayni laflar ayni komplo teorileri... "gähn"