Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.08.2011, 20:58
Yetismeister

Standard

Valla benim bildigim türk bayanlari hep sahiplenilmek ister. Sadece baba evinde alistiklari özgürlügün erkek tarafindan gereksiz yere kisitlanmasini istemeyenler cikabilir. Gerci onu bile düsünmüyorum ben. Türk kizlari genellikle erkegin her dedigine amen demeye bayilirlar cünkü cogu sevilmeme korkusu icersinde. Galiba baba sevgisi az gelmis cocukluklarinda.

Senin genel fikrinde anladigim kadariyla su: Bu kiz benim sevgilimse mutlaka birseylerini kisitlamam lazim. Kisitlama anahtar kelime olmus diyorumya. Uyusmak yok, kisitlamak var. Bence de türk erkeginin genel sorunu bu : Kisitlayacak ne bulabilirim dur bakalim, kesin bisey bulmaliyim. Erkek oldugumu göstermeliyim. Het hüt diyecek bir konu olmali. Olmazsa olmaz. ;-)

Alman kizlariyla kiyaslanamaz bence. Alman kizlari ataerkil topluma alisik degiller. Onlara degisik geliyor Erkegin baskin olmasi. Degisik gelen birseyde insana cok güzel görünebilir. Cekici geliyor onlara ilk etapta. Onlarda sahiplenilme hasreti var, biz türk kizlari zaten sahipleniliriz buna alisigiz.Nix besonderes:-D Bu yüzdende istedigimiz sadece kisitlanilmadan sahiplenilmek. Alman kizi ömürlük plan da yapmaz, ayrilmak sorun olmaz ona. Türk kizi cikacagi erkegin her yönüne bakar; bunla ömür gecirilir mi, bu adam beni yasatirmi yoksa ezermi, baba olabilirmi... Farkli aliskanliklar, farkli beklentiler, farkli kültürel background (türkcesi neydi bunun ya). Hiiiic karsilastirilamaz bence.

Saygilar

Geändert von Yetismeister (06.08.2011 um 21:08 Uhr).