@ take2c alias vollmutant
Ach wie schön es zu lesen ist, dass du dich in den letzten Jahren gar nicht geändert hast. Immer noch der selbe Stil und immer noch die selben Argumentationen auf Basis eines IQ´s von einem Kleintier.
Und von welcher Stachel ist hier die Rede verdammt? Irgendwie verstehe ich dich nicht, was du mit dieser Stachel/ Symbolik andeuten willst. Irgendwie nen Trauma als Kind gehabt und in ner Rosenhecke stecken geblieben?
Das mit dem Arsch kannst du nicht kennen bzw verstehen, da du deins nur für eine Sache kennst: Kacken. Obwohl evtl. bist du noch heimlich Schwul oder so, dann nutzt du es auch für andere Sachen. Uzun lafin kisasi, benim ile bu kadar kafa tutuyorsan, o zaman sende olan götü görelim ve al sana hodri meydan. Ama simdi tirstigin icin, konuyu degistiriyorsun ve bana götün bunun ile ne alakasi oldugunu anlatmaya calisiyorsun.
Bak seni gecmiste de cözdüm ve bugün yine ayni cözümü sana iletiyorum. Sen tipsiz, boysuz, geri zekali ve libidosunu daha tam cözememis bir insansin (insan oluguna bin sahit lazim ama neyse). Yok hayir, bunlar sana veya kisiligine karsi hakaret degil, sadece gercek tespitler. Iste o yüzden diyorum ki, git esin ile ailen ile ugras yorum yap, eylen ve daha neler neler, ama senin niyetin burda gentlemen tipinde, tahsili yüksek bir insan olarak dolasmak ve bir firsatda burdaki kizlardan birisini avlamak. Aslinda burde ne yaparsin ne yapmazsin beni ilgilendirmez ama birkere artik birisi senin gibilerine dur demesi lazim. O da bana kismet olmus. Burda ne kadar vakit harcadigini benden daha iyi biliyorsun. Eh maglum bir de is/meslek vardir. Peki burdaki derdleri sorunlari cözmek ile vakit gecirdiginde Ailen ile kim ilgileniyor? Neden bu kadar ailen den sogumussun? Neden ordaki cözemedigini buraya yansitarak baskalarin derdlerine yorumcu olmusun? Esinde burdami? Nicki nedir?
Umarim bu dediklerimi ciddiye alirsin. Ve evet, biliyorum. Bütün bu son satirlardaki yazdiklarim ile dalga geciceksin, bayat ve ucuz espirilere cevirmeye calisicaksin. Ama bu gayet normal, cünkü insan piskolojisinde cok defa görülmüs bir durum. Gercegi bu sekilde ancak baskalarina yalan olarak satarsin. Harbiden t2c, isin zormus.