Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.05.2011, 22:06
Benutzerbild von 78keje
78keje 78keje ist offline
Benutzer

Ausrufezeichen

Aaaaaaaaaaaaaaalsööö.. man kann über Ibrahim Abi so oder so denken.. Sanatci olarak türkiyenin klasiklerinden hatta kendini en uzun ayakta tutan ve yedigi ekmegi kat be katlandiran yediren ve iciren tek sanatci klasiklerin arasinda.. digerleri hep kendine kazandi kendi yedi.. BURDA KOCAMAN BIR FARK VAR! bu bir..

Özel hayatina gelince.. tatmin olmadi hep öbür güzeli istedi.. böyle böyle yapa yapa yas basini alincada eminim pismanliklarida büyüyordur.. ama bu beni ACIKASI ILGILENDIRMEZZZZ.. bu iki..

Ona kursun sikanlara gelince.. adi heriflerdi allah onlarin cezasini keser insallah.. varsa Ibonunda yüce Adalet onunda hesabini keser.. buraya bilip bilmeden mafya olmus pkkli olmus laflayip durmayin cünkü türkiyede oraya buraya uzanan güclü insanlarin arasinda sadece IBO degil IS ADAMLARI, SIYASETCILERI, SANAT CAMIASININ ARKADAKI ADAMLARIN hepsi parmaklari her yerde.. sadece YILLARCA IBOYLA UGRASIYORLAR hepsi bu.. bu üc..

Neymis doyumsuzmus.. anlamadiginiz bir sey var.. adam sadece Sanatci degil, o bir Is adami.. nerde görülmüs bir Is adamin 60 yasina gelipde yok ben yan yatim yan kalkayim demesi?? Git bunu Holding sahiplere söyle gülerler sana..

Irakda yaptigi evlerde herhangi sahtekarlik yoktur, orda basta diger yatirimcilar sözün arkasinda kalmamis.. ordaki Ibonun ortagi ondan gayet memnun.. bu isin altindan kötülük aramayin..

Kisiligine gelince.. evet simariyor.. evet yükseklerde ve ayni zamanda bu korkularla yasamak zordur, cünkü neticede hala BU KIRO niye bu kadar GÜCE sahip oldu soran türlü türlü irkci piskopat insan var.. göz önünde ve arkasindaki tekneyi calisiyor.. baskasi parasini altina koydu, mala koydu yedi icti dagitti .. o ise güce ve ekmege yatirim yapti.. akilli davrandi.. bunuda cekemeyen sayisiz insan var.. sacma buluyorum..

Sunun altinida cizmek istiyorum.. Halk onu cok sevdi türkülerinden dolayi ama onun fakir halini daha cok sevdiler.. söhrete ve güce sahip olunca devlet ve bazi kesimler onun o yükselisini cekemediler SEBEBLER MALUM ORTADA O BIR KÜRT.. hic kimse onun kadar her kesimden baski yememisdir hic kimseyle bu kadar ugrasilmamistir kolay degil düsmanin gözüne bakarak kendini ayaklar altinda bulmamak..

Neyse umarim bundan sonra calisma hizini ve sahip oldugu gücü bu kadar ön planda tutmaz.. neticede is adamlari böyle yapmiyor mu.. hic halkla bir olmadan isini yürütüyorlar..

Geändert von 78keje (29.05.2011 um 22:14 Uhr).