Bu benim düsüncem...
Ya iste bu haftasonu yine Hayat tecrübesi kazanmak icin bir discolara dalayim dedim-e malum biraz hovardayim yani eski hovardalardan-bakin bir kizla aramda gecen sohbetin konusuna..
Konumuz bakirelikten basladi, ve ben kendisinin fikrini sordum, kendisi itiraf etti bakire degil diye, bende merak ya nasil oldu bu is anlat dedim, ve simdi beraber okuyalim hüsranli macerayi..!
Ya iste iyi bir arkadasdi iyi insandi bir sene flört yaptik asik olduk sonra büyük hayaller evlenecektik, zaten nefsimize hakim olamadik e böyle oldu simdi ne yapayim kendimi öldüreyim oldu iste beni kabul eden bundan sonra böyle kabul edecek..!
Iyi be ne güzel tamam kabul edecek , seni seven erkek, ama ne zamana kadar? bu sekilde düsünen liberal kac erkek var? 5 % cikarmi sen bu insani nasil bulacaksin? Kizim sen bir erkege tanisdikdan iki hafta sonra deki ben bakire degilim sana diyecekki "Benim icin farketmez" ben senin kisiligine önem veriyorum bunu ne zamana kadar söyleyecek biliyormusun? 1-2 sene filan yani senden doyanda kadar e sonra ? ne olacak sen saniyormusun seninle evlenecek? evlenme olasiligi? hmm iyi bir soru bence oda 5 % ya, yeni genclik böyle düsünmüyormus diyeceksiniz..! Hayir düsünüyor ama itiraf edemiyor..!!
E sonra bu kizimiz yasida zaten 23 filan discolar gezmeler , neyse yapsin bizi ilgilendirmez elbet ama gelin biz su tespiti yapalim..!!
Simdi ben kendimiden misal vereyim..
Bir kizla ben bulusdum kiz dediki bana ben bakireyim-bu kiza yaklasimim tamamen degisik olur yani onun cinsel iliskiyle olan yöni beni hic ama hic ilgilendirmez, hayalimde bile onunlar bir cinsel iliskiye (gayri resmi ) girmeyi düsünemem..! Yani dikkatli olurum..! Mesuliyet alacaksam kendime güveniyorsam bu ise bas koyarim ciddiyetimle beraber maksat evlilik olur ancak..!! Ve Beklerim ilk evlilik aksamina kadar..! seviyorsan beklersin..!!
Simdi bakire olmayan bir kizi düsünelim -Kiz benimle tanissin bana bakire degilim desin :-) ben ne derim oh be kus düsdü - cünkü sorumluluk yok - hic bir seyin sözünü vermeden mesuliyet almadan bu is olacak demek elbette marifet ister ama övünmeyeyim benden kurtaramaz.. Peki ne olur bir iki ay eglene bilirsin sonra sonrasi Allah kerim, ama hic bir zaman bu kizla evlenmeyi düsünmezsin cünkü neden olsun ya nereye kadar giderse oraya kadar gitsin ayrildiginiz zaman bile vicdan azabi cekmezsiniz cekmem - cünkü hic bir sey tahrip etmedim..!!
Iste böyle benden sonra hüseyine, sonra hasana, sonra mehmet, sonra fritz, ve sonunda Toplumun kullandigi bir kadin olur? kendi sucu, neden cünkü nefsine hakim olamadi kendi sucu kendi cezasini cekecek..!
Ahan yazin bunu, bir anlik merak seviyor beni bende onu seviyorum ne olacak zaten evlencegiz diyerek kendinizi kandirmayin, siz siz olun bakire olarak evlenin.. Yoksa sonunuz hüsran olur..!! Simdi bana Ters Cevap verecekleri Merak ediyorum, yok erkek suclu bilmem hataydi falan diye. yada bazilari toplumda bunu dogal karsiliyor yani evlenmeden önce bir kizin erkeklerle iliskiye girmesi lazimmis gibisine cok büyük marifet ya o bakimdan.
|