Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.03.2011, 15:19
fosfos

Standard

Efendimiz Hazret-i Îsâ Aleyhisselâm gelecek,hersey bitecek.."

hah..dikkatler bende dimi iyi..

Maalesef kimse bana, neden Sayin RTE'nin konusmasini dinlemeliydim, oraya gitmeliydim diye bir cevap verme tenezzülünde bulunmadi. Ama tartisma tam gaz gidiyor. Insallah daha fazla kishisellestirmeden devam edersiniz, cünküm: Tahammül zor birseydir arkadaslar! Dindar olmak, Ateist olmak, Demokrat olmak, vs. bunlar kolay da, gel gelelim ki tahammül etmeden, edemeden, hicbirinin kimseye ne bir faydasi ne de bir degeri olamaz! (bugün 1/2 porsiyon filozof yedim)

Mavi kartli ve azami bir sekilde asilmilesmis birisi olarak (Allahin bildigini, kulundan mi saklayacagim?) söylemeliyim ki, Sn.RTE (sever veya sevmeyiz , o baska) koskoca ülkenin Basbakani. Izin almis, izin verilmis, gelmis, konusmus, gitmis. Hosgeldin+Selametle! Atalarimizdan ögrendigimiz misafirperverligin buyurdugu bir mecburiyettir bu.

Görüyoruz, Arap ülkelernin halini, ibret alip sükür edelim. Daha önceleri cok elestirdiysem de artik 'bravo' dememek nankörlük olur bu hükümete. Elestirilecek cok sey var, kanimca simdiki hükümet dini bütün yasamayanlarla, yasayanlar arasinda olusan negatif enerjiyi kücümsüyor. Ama basta ne demistim, Tahammül meselesi.

Obama da gelmisti, Berline! Secim arefesinde degil mi!? Baska örnek var mi?