Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.03.2010, 00:21
Virtual_Reality

Rotes Gesicht

Zitat:
Zitat von rotzloeffel Beitrag anzeigen
inek, ich benutze mal dein vokabular.

hirbovirtual, iste O cigere ulasamayan martkedileri sizlersiniz, motzki ve sen. siz tükürdügünüzü yalayanlardansiniz. burda ahkam kesmekle is dönmüyor, sizin irkekliginizi görüyoruz. yalaka yazismalar, tatli dil dökmeler sonra da kuyrugunuza basildimi ari sokmus gibi cikiyorsunuz ortaliga ana avrat küfür ediyorsunuz, vay sizin erkekliginize.
Ben bir kadina hic bir zaman ana avrat küfür etmemissimdir bu yasima kadar, internette bile. Iftira üstüne iftara atiyorsun ama artik bir aliskanlikla karsiliyorum senin bu patavatsiz davranislarini... Eger bir erkek müsveddesine, kim olursa olsun, ettiysem, Aziz Nesin bana hak verirdi, küfür yerinde güzeldir düsüncesine siginirim. Yersiz gereksiz, dengesiz davranislarda bulunmam, ve bulunanlari da sevmem. Ölcülü davranmak bir cok sorunu cözer, her yerde internette bile

Not: Ne güzel sözlerim var degil mi? Ayni bir hazine kitabi gibi sözlerle Vaybee'yi hic görülmedik yüksek seviyelere tek basima gögüslüyorum Ben tükürdügümü yalamam, tükürdüklerini yalatanlardanim!

Motzki'yi galiba ben sandin. O kendini kendi savunabilir. Bana gerek duymaz. Ben burda tek basima yaziyoyrum, okumaktan bu kadar mi acizsin! Sen en iyisi onun etrafinda dolan, ya da dolanma. Git benden uzak Allah'a yakin ol. Geh mit Gott aber geeeehh' bitte!!

Geändert von Virtual_Reality (04.03.2010 um 00:31 Uhr).