Zitat:
Zitat von rotzloeffel
benmi senmi? burda kendini övmekten poposunu yirtan sensin, yeterki biri seni begenmesi icin ;-)
ne hallere düstün ya, üzüldüm simdi :-(
kopf hoch insanity, monsterbacke seni päääk seviyor :-D
|
Hayat böyle acimasizdir. Kimisi koca bulamazken kimisi de ikinci karsini evine es getirir

Kiskandin degil mi?
Sen beni niye merak ettin gene? Hani adi bir asagiliktim, hani beni kaale almayacaktin? Ama bana yaklasmaya calismadan edemiyorsun.

Ben aski, iliskileri doyasiya yasadim. Gercekten evlenmek isteseydim bir müslüman olarak hakkim dörtte olsa az kalirdi. Insan karsisindakini kendisi gibi sanarmis degil mi?
Bir seyler duyuyorum. tik.....tak....tik...tak..tik.tak tiktak tiktak tiktik tak tiktiktik taktak tak
Bu duyudugum sey ne, biolojik bir bomba mi yoksa, ya da patlamaya hazir baska bir "biolojik bomba" mi?
P.S. Begenmedigin motzki bana hangi tavsiye de bulundu biliyormusun? Bos ver VR dedi, tursusu kurulmus tadi tuzu kacmis birisini ezme degmez dedi. Her ne zaman evde kalmis diye bir yazi yazsan, ölümlerden ölüm sectiriyorsun ona dedi. Senin acimadigin ve kücümsedigin moetzki sana böyle bir insancil davranis sergiliyor!