03.02.2010, 11:17
|
|
Zitat:
Zitat von NadirKacan
'schwul' kelimesini burda yazilan makalelerden silip 'türke' kelimesine degistirin bak.....Nazilerden bi farkiniz yok.
Bilmediginiz konularda gene 170 sayfa dolduracak yaygara yapiorsunuz ya, adami sinir edersiniz valla,.... gerizekalilar.
Dua ediyorum, insallah cocuklarinizdan biri 'schwul' yada 'lesbisch' olur....ozaman yarratiginiz ortamlardan pisman olacaksiniz. Bütün kankalariniz sizi de ayipliyacaklar, cünkü zamaninda sizde onlarla birlikte bu 'schwul'lere karsi tavir aldiniz. Ve diceksiniz ki, keske bukadar anti olmasaydim, bugün bukadar eziyet cekmezdim. Hepinizin allah cezasini vercek. Ben Allaha bile inanmiyorum, ama o baska konu. Siz burda Korani filan karistiriyorsunuz bu konulara....gecin onu bakalim...'schwul' yada 'lesbisch'....sonucta onlarda sizin Allahin kulu degilmi???
'schwul' kelimesini duyunca burda bile tüyleriniz kalkiyor...sanki (nekadar schwul'lere karsi olursam, okadar erkekligimi ispatlamis olurum, ve bu sanal ortamda manitalarin gözünde pozisyonum yükselir) gibi. Aslinda tam tersini yapiorsunuz. Siz delikanli degil, korkaksiniz. Bi azinligin önüne durup, gülümseyerek "ben sizin haklarinizi, kendim ibne olmasam bile savunurum" diyemiyorsunuz. Asil delikanlilik budur iste.
Bunlarin hepsi 'hasta' diyorsunuz..sonra kirpiklerinizi aldirip, solariuma gidip, fittnes yapiorsunuz...gizli gizli. Asil hasta kim acaba?
|
Ein Mann, ein Wort 
|