Zitat:
Zitat von eva79
Formda yazilan cogu sey ne yazikki lay lay lom onun icin degisik insanda baska seyler uyandiran veyahut KENDINI uyandiran konular secmek ilginc oluyor..
Secme sansiniz olsa nasil nerde ölmek isterdiniz?
Ben nasil ölmek isterdim
sapa saglamken hicbiseyim yokken, gece vakti uyurken uyanmamak isterdim
birde nezaman ölmek isterdim:
ailemden önce
|
@eva
burada ciddi seyler konusulmaz--ya herseyin hemen kendince dini boyutunu asiri bir sekilde irdeleyen dincilerle ya da asiri milliyetcilerle ya da kirolarla basin derde girer-degmez-bence..
ben yasli bir sekilde-mesela 93 yasimda borcsuz ve iyilik yapmis bir insan olarak cevremin aklinda kalacak bir sekilde oelmeyi tercih ediyorum:
benden oence oelenlere-rahmetler olsun simdiden:yani .- olur da..benden oence oelenler olur ailemde-cevremde- eh o zaman da vsoeyle duesuenueruem-"ailemin oeluemuenue kaldiramayacaksam nicin yasayayim o zaman" oeluem haktir degil mi yani:uslubuyla goemerim:duasini okuturum o kadar:korkulacak ne var bunda? tabii bir de su var..oelmek cok oezel:bunun farkinda olmayi isterim acikcasi:dogar dogmaz oelmeye baslamiyor muyuz?yani bunu duesuemenin bir yasi yok.alakasi bile yok.:hem tam o anda uyku da mi olmak lazim?: bir kazada oelmek istemezdim:birisine bir kelime borclu kalmayi da..

allah hepinize uzun oemuerler versin>!>