Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.12.2009, 00:30
hanssucuk

Standard

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Internetin amaci, insanlari cografik mesafeleri asarak bir birileriyle iletisimde tutmaktir ya da iletisime gecirmektir. Yoksa mesafenin uzakligindan faydalanarak ileri geri kendi halinde sakin insanlara küfürler ederek ezik egolarini tatmin etmek degildir. Internette ya da gercek hayat dedigimiz ortamlarda insanlar, bazi terbiye kurallarina uymak zorundalar. Örnegin Haci Bektas-i Veli hazretleri buyuruyor ki: "En azilli düsmaniniz bile olsa onlarin insan oldugunu unutmayin" Yani ben burda Allah'in bana verdigi bütün imkanlarimi ve kabiliyetlerimi kullansam bir cok insanin kanina, günahina girebilirdim. Bir cok insani hatta hayatindan bile bezdirebilirdim, ama insan olmak demek yapici olmaktir yikici olmak degil. Olay bu sevgili motzki, herkes insan doguyor ama herkes insan olamiyor, cogu olanlarda kalamiyor. Bu arkadasa gelince, bir cocuga gösterdigimiz tepkiyi göstermemiz lazim. Benim icin o artik sifiri bile harcadi. Ciddi alinacak hic bir yani yok!

bla bla, desene kari kiz tavlayamayinca internettin baska islere yaradigini kesfettin