Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.12.2009, 17:37
Virtual_Reality

Standard

Irdeledikce batiyorsun, bosversene sen. Uzaktan tas atan sensin. Benim gelenegimde ta$ atana a$ atmak vardir. Ama bu da bir yere kadar... Saygiyi ben senden ögrenecek degilim. Burda sana benzer baska bir sahte sanal kahramana, hakettigi icin ona da, gelmisine de, gecmisine de gelisigüzel rahmet okumustum. Ama bir cok efendi insanlarin e-postasiyla bana yolladigi hakli tepkiye maruz kaldim. Buralarda henüs re$it olmayan insanlar ya daha blucaginda bulunun gencler var onlara kötü örnek olmak istemedim. Saygidan bihaber olmasaydin bunlari düsünürdün ve topluma olan sorumluluklarini göz önünde bulundururdun.
Yoksa dinsizin haddinden imansiz gelir misali sana verecegim cevap hazir bekliyorda ama dua et ki saygiya, önce kendime sonra topluma olan saygimdan ötürü kendimi geri tutuyorum....

Senin sayginida seni de.........Minare nedir bilirmisin? Ona göre haaa? Bir arkadasin o tecrübeyi edindi, ona iyi geldi deveye diken misali...

Nerd'lerden nefret ediyordum artik tiksinti basmaya basladi. Bir ku-klux-klan üyesinin bir zenciden nefret ettiginden bin kere daha cok nefret duymaya basladim bu namert "nerd"lerden....

Geändert von Virtual_Reality (26.12.2009 um 17:54 Uhr).