Zitat:
Zitat von hanssucuk
insan okumayla adam oluryorsa o zaman sen neden küfür'e tenezül ediyorsun, so wie abdu mit schlägen droht, wenn er nicht weiter weiss
yazilarini kisaltigin icin kocaman bi afferim sana cünkü uzun hikayelerini okuyup zaman kayip etmek istemiyorum acikcasi
sen ne hatasindan bahsediyorsun anlamis degilim ama takintili delinin sözüne inanilmaz zaten dimi - wenigstens hast du aufgehört zu schreiben, dass du mir nichts mehr zu sagen hast, obwohl du mir immer noch schreibst 
|
Hahahahahha
Pack schlägt sich pack verträgt sich
Evet haklisin diplomayla bir insan adam olmuyor. Dayakla da olmuyor tabii ki. Dayakla birileri adam edilseydi eseklere beyefendi derlerdi... Esege vurdum dayagi gene bayagi bayagi misali.
Sende gercekten bir takim bastirilmis hisslerden dolayi psikolojik sorunlarin oldugundan süphem vardir artik emim.
Bak ben buruya fikirlerimi beyan etmeye geliyorum sende mahalle arasi sürtüsmelerin pesinden. Aradaki farki görüyormusun.
Senin yazilarimi okumani istemiyorum ve cevaplamani hic istemiyorum, farkinda degilmisin. Tasa gecer ama sana gecmiyor sözüm. Anlamayacak bunda ne varsa?
Not: Konunun icine ettiginin farkindamisin? Bosuna denmemis. Huzursuz insanlar etrafina huzursuzluk sacarlarmis... Benim yazilarimi arayacagina ve nasil cevap veririm diye kafa yoracagina ic huzurunu ara ve bul. Inan o zaman kimsese böyle internetin verdigi bir güvenceyle satasmazsin.