Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.10.2009, 06:42
Serhatx1970

Standard

Zitat:
Zitat von tonguz Beitrag anzeigen
serhat denen sapsalak seni,gercekten tüm forumlarda rastladigim en aciz tipsin sen.baska bir irka mensup olsan aciyacagim ama kirosun diye acimiyorum..
demekki yunanlilarin makedonya ile olan sorunlari yüzünden Apo yu baslarina neden dert etsinlermis öylemiiiiii???
geri zekali kiro seni akraba evliligi yüzünden anlasilan beyin Hücrelerin iyi calismiyor seni...
madem yunanlilarin bu olayla bir ilgisi yok,,neden o zaman apo ilk önce kenyada iner inmez ilk isi yunan konsolosluguna siginmak oldu???
apo denen kironun kacis sürecinde,suriyeden ilk ucaga binis anindan itibaren,taaki kenyada yakalanmasina kadar,hep bir kac yunan ajani yaninda olmustur...
yunanlilarin apoya yardim etmelerinin ise tek sebebi düsmanimin düsmani benim dostumdur mantigi ile hareket etmeleridir..
amac ne sekilde olursa olsun Türkiyeyi zayiflatmak ve bu zayiflamasi icin gereken sürece her sekilde destek vermek..mehrfronten kriegmis:-????sen galiba cok kurtlar vadisi izliyorsun salak kiro seni...
bu devirde hic bir kiro icin hic bir devlet bir savasi göz önüne almaz...kaldiki türkiye ayni anda yunanistan,iran ,irak,ve suriyeye karsi hic bir problem ve sorun olmadan savasabilecek bir orduya sahip..Ruslar is iliskilerimiz zedelenmesin diye kesinlikle Apoyu desteklemediler,ve zaten onun icinde rusyadan hemen postaladilar...rusya ile Türkiye arasinda onlarca enerji anlasmalari var tüm bu anlasmalar bir sokak köpegi kadar degeri bile olmayan apodan cok cok daha önemlidir..suriyeye karsi savasmamiz ise sadece bölgede israilin isine yarardi,ama amerikalilarin bu bölgede uzun süreli Planlari oldugu icin

(en önemlisi musul ve kerkük petrollerinin amerikalilar tarafindan son damlasina kadar alinacak olmasi) bu savasa kesinlikle izin vermezlerdi...suriye ise tek basina kesinlikle Türkiye ile basedemeyecegini bildiginden mecburen apoyu göt korkusundan ülkesinden defetmek zorunda kaldi..cünkü iran dahi o dönemler Türkiyenin amerikaya destek vermemesini saglamak icin dagda PKK avina cikmisti...
yunanistan ile ise savas ihtimalimiz hic bir zaman olamazdi...cünkü onlarda biz Türklerde Nato ya bagli ülkeleriz,,tüm diger Nato ülkelerinin asiri baskisi ile yunanistanda apoya ister istemez destegini cekmek zorunda kaldi...

100% destekliyorum.. Das Problem ist, Menschen wie Tonguz versuchen sich an die Vergangenheit zu klammern und übersehen, dass die Gegenwart ganz anders ist.

Ein kleines und anderes Beispiel wäre der Herr Honecker :-) Der hat es auch nicht gecheckt, dass die DDR zusammenbrach :-)

bu yazdigin son cümlelerden ise kürt oldugunu anlamamak icin artik aptal olmak gerekli..demekki senin gözünde Türkiye parcalanacak haaa???:-))))
zavalli kiro seni,sen evine gidip mum söndü oynasana,belki senin gibi bir kac beyin özürlü daha peydahlatirsiniz bir gecede,istanbulda ayakkabi boyacilari azaldi cünkü:-))
Kim ne yazdigini ayirt edemedigin gibi, yazdiklarimi bile dogru dürüst okumamissin!

Tonguz senin gibisinide ben görmedim, insan düsmani magandanin tekisin baska diyecek birsey yok ab sofort bist du auf igno ne bok yazarsan yaz. Bende olan beyin hücrelerinin gölgesi bile yok sende ! MAganda, senin gibi insanlar tas devrinde nesli tükendi biliniyordu ama cahillik hic bir zaman bitmeyecekmis. Istedigini yaz okuyamiyorum seni igno yaptim!

Geändert von Serhatx1970 (31.10.2009 um 14:20 Uhr).