Zitat:
Zitat von Motzki
İnsan, kendine bir “taş” değdiğinde, taş atana dönüp: “Bu bende bir şeytanlık gördü ki taşladı BENi” Aslında sonradan adam olunmuyor, doğuştan adamsan adamsındır, değilsen çok zoooor))))))))
|
Tasla örneklermi istiyorsun?
vereyim
Kücük cocuklar durup dururken baska cocuklara tas atar atilan kisinin cani acidigi zamanda hic suc kabul etmezler !
Sen Dini yönlerde bu yazdiklarimda mantik ariyorsan ozaman " ALLAHIM SAYGI SEVGI SEFAKT INSANLARLA SOSYAL BAGLANTI KURMAYA BANA NIYE ÖGRETMEDIN" diye duva et
Arkadas burada kasinan sensin, burada ona buna takilan saygisizlik eden sensin!
Senin sözlerin hadda burada sergiledigin kisiligine ben kelimeler bulamiyorum...
Sen kendini ne saniyorsun, hem satasiyorsun, satastigin kisi yanit verdigi zaman cekemiyorsun ve yine suclu buluyorsun arkadas sen özel hayatindada böyleysen senin insan arasi iliskilerin 2-3 ay max. sürer! Adam olmaktan konusuyorsan ilk önce kendinden basla ve saygiyi ögren!
SENIN ARKADASLARIN VARMI ? Yoksa hayata olan kinini moral bozukluklarini depressionlarini ekran arkasinda ondan bundami cikarmaya calisiyorsun!
ARKADAS INSAN HER ZAMAN EKTIGINI BICER !
Saygimi istiyorsu? SAYGI BICECEKSIN
Sevgimi istiyorsun? SEVGI BICECEKSIN
Hic olmasa bir konuda inkarci degilsin Ilk yazdigima yanitinda tas atigini hic olmasa itiraf etin
demeki sende bir adam olmaya bir ihtimal var !
Seni saygili ve güzel bir sekilde uyariyorum beni egoistiligine asalik komlekslerine alet etmeye kalkma baska insanlarin avukatligini yapmadigim icin sadece kendime yönelik diyorum bunu!
HADDINI BIL !
und zu deiner pseudobeleidigung " DU EUNUCH" kann ich nur sagen wie lange hast du gebraucht um das wort aus dem Duden zusuchen? Das interessiert mich wirklich!
Da fällt mir noch ein Punkt ein Bitte bitte bitte lass dieses Pseudointelektuelle geschwafel sowohl auf Türkisch als auch auf deutsch das ist wie gewollt aber nicht gekonnt mehr peinlich als informatif oder geistreich!
Benimle laf yarisina girme, buna niyetlendigin an bile kaybetmis bil kendini!
Die menschheit dankt im voraus !