Denizalti usulca Mozambik bogazindan Madagaskara dogru süzülürken, Kaptan amcamla birlikte ciger-kebabi kahvaltimizi yapiyorduk.
"Vay ..käränäci yigenim seni zühehe - bu gemiden evlendirip göndericez galiba..hem iki degil üc karin olacak.." Gülerken göbegi ve gözlerinin icin gülüyordu kaptan Memonun.
"Üc mü? Ama ben sadece Handan ve Candani biliyorum!" Kaptan Memo simdi de hic cekinmeden kahkahalar atiyordu.
" Sen sen...muuhaahuhau.sen demek ki bu hatunlarin ücüz olduklarini bilmiyorsun demek ! " Elini kol saatindeki mikrofona uzatarak "Cabuk söyleyin Sondan Hanim buraya gelsin"
Ben kahvaltiyi birakmis shocktaydim. "ücüz mü Memo emmi?..."
_Sondan Hanim_
Aradan 3 dakika gecmeden, geceyi birlikte gecirdigim Handan ve Candanin tipatip aynisi sip diye burnundan düsmüsü..tipkisinin tipkisi Sondan hanim yanimiza geldi. Bana kil kil bakip!
" Bu gemide evvela ben tadarim yeni mahsulü! Seninle konusacaklarim var, ama daha evvel Handan ve Candan denen o haspalarin sacini yolacagim, istersen gel seyret!"
Sondanin da kardeslerinden geri kalan bir yani yokut, Brigitte Bardotun biraz esmeriydi.Giydigi bikini ise -Halle Berry'nin kemerli turuncu bikinisinin aynisiydi..hangi filmdi yahu..neyse eve gidince googledan bakmaliydim. Icimi bir sicaklik bir gariplik kaplamisti.Denizaltinda histerik ve isterik 3 hatunun arasinda kalmistim.Ve tartismalarini izliyordum.
-Handan:ama ben seni Sondan sanmistim dün gece..alkollüydük..
-Candan:yemin derim ablacigim ben de seni sondan sanmistim, ama Handanmis demek
-Sondan:size inanmakta güclük cekiyorum..ama eh birdaha bensiz bir halt yerseniz
sizi torpido deliginden disari egsoz ederim! Bana abla deme--4 dakika icin abla deme!!!!
Bu böyle sürerken, birden alarm zilleri calmis, gemideki herkes bir tarafa kosusturmaya baslamisti....
" Nooluyor yahu batiyormuyuz ? "
Hayir, ama cabuk kaptanin yanina gitsen iyi olur. Radarda bize yaklasan gemi sorun yaratacak galiba..
Kaptan Memo: "Son kez söylüyorum gemide alkol ve uyusturucu yok! su anda sizin icin
durduramam gemiyi! Baglanti kapisindan tekrar uzaklasin.."
Hayirdir emmicigim nooluyoruz.. ?
Kaptan Memo" Yigenim bu son zamanlarda trakyali Abbas Killi bana rahat vermiyor.Okyanusta ucan kustan harac kesiyor, ve yine yakaladi bizi !
-Abbas Killi - ""Ztt..alo su anda baglanti gecidindeyim, Kaptan Memo cay hazir mi cay ? Karadeniz cayi oraya geliyoruN hemen !"
sürecek..cay demlensin hele bir..