Senin dinini kullaniyorlar. Sorun bu.
Bilmiyorum, ama ben 8-9 yasinda basörtülü kücücük kiz görmek is-te-mi-yo-rum.
Bunu cocuklarina yapan anne baba sapiktir benim gözümde, cinsel konulara ister istemez minnacik yasinda cocuklari karistiriyorlar .
Sapiklik degil ise, nasil adlandirilir bu hareketler? Yok yüzme dersi yasak, yok gezmek yasak, yok okul gezisi yasak, yok 30°C´de hafif giyisiler yasak, yok erkek cocuklariyla konusmak yasak - hersey yasaklarla dolu, üstelik Avrupa´nin göbeginde!...
Ne oluyoruz böyle?
Birisi kisitlamasi lazim su yobazlari, artik hangi sekilde olursa olsun, yeterki zararlarini dokunduramasinlar, ilk basta cocuklarina, ondan sonra yasadiklari ülkeye. Cocuklarin gelismesini engelliyorsa din konusu, dini bir sekilde kisitlamak lazim.
Ben okullarda Islamiyet dersinin verilmesini onaylamistim, fakat neden?
Cünki kücücük cocuklarin beyni kuran okullarinda haci hoca tarafindan yikanmamasi icin. Daha sert ve herhalde daha iyi yöntem paraya cezasi da olabilir. Nedense para gelince is, su bahsini ettigim tipler birden susuveriyorlar, aman parama dokunulmasin kimse gibilerden.
Ve din bilgisinin kültür ile uzaktan yakina alakasi yoktur. Dinler anca - hangi din olursa olsun - tolere edilir, ve özel bir konudur - ama bazi müslümanlar bahsettigim nedenlerden yavastan sinirlari cok zorlamaya basladilar.
Benim zekami, kisiligimi, kültürümümü etkiliyor din? Hayir, keske pek inancli biri olsaymisim da, harika bir müslüman olurmustu benden!
Geändert von biblo (05.07.2009 um 00:06 Uhr).
|