4 yil sonra-Vampirimiz Kaan Kanlican gelecek ile ilgili pilanlar yapmaktadir.
Kaan K. : Butler efendi ne olacak bu cocugun hali? 18 yasina girdi ve beni son Vampir olarak tarihe gömecek
bu velet. Su RH-Pozitiften bir sodayla karisik bir bardak daha yapiniz lütfen, iyiymis!
Butler: Emredersiniz Efendim. Sey, Efendim acaba bu cocuk henüz milli olmadi mi? Korkuyor mu?
Kaan K. : Bir iki kez annesi , nurlar icerisinde yatsin, Safiye ile birlikte, ona bir iki taze getirdik, dönüp bakmadi.
Süt icecegim bu kiza da elbise verin üsütmesin...diye ortaligi ellialtiya vermisti. Burnu kanadiginda bayilmadi mi gecenlerde.?
Butler : Efendim belki Kani cekmemistir..Romanyadaki akrabalarinizdan genc ve boynu güzel birisini getirtelim!
O belki kücük Efendimin „dertlerine“ yardimci olabillir.Ne dersiniz? Kendisini issirrtmaya ve issirmaya asinalik
kazanmali.
Kaan K.: Bu velet yutar mi dersin bu numarayi ? Önüne attigimiz zokaya dislerini gecirir mi dersin Butler?
Butler: Efendimize tavsiyem olur. Cocuk 5 vakit namaza da basladi.Her gecen kansiz günü, bir kayiptir size.
Kaan K.: Peki o zaman deneyelim, bana telefonla Boris Kanligianovescu’yu bagla Butler efendi.
:3 gün sonra: Dingg Dongg
Butler:Buyurun kücük hanim!? Siz Nadia Kanligianovescu olmalisiniz!
Nadia K.: Salut ! Beyamca ben Nadia! Hihhi Amcam Kaan benim hemen gelmemi istemis..hihihi
Butler: Sefalar getirdiniz kücük Hanim! Buyurun!
Kaan K: Kizim Nadia ne güzel serip serilmissin yigenimcigim.Simdi istirahat buyur, aksama önemli
konusacaklarimiz var. Kazim V. yarin kriket turnuvasindan dönecek. Fazla vaktimiz yok!!
Ertesi gün // Kaan K.:Oglum hosgeldin desene, bak bu kuzenin güzel Nadia!
Kazim V.: Ho.. o.. oh ohs..hos geldin! *of anam ask..mesk*
Nadia K.: meraba * ay bu ne tatli bir cücük..*
Kazim V.: gel sana atla.a...atlarimizi göstereyim!
Nadia K.: bayilirimmm!
----------------------/////--------------------
Kaan K. Butler efendi, bu cocuklar nerede kaldilar yahu?
Butler: Efendim neredeyse gelirler..?!?
--------------------/////----------------------
Dingg Dongg :7 gün sonra: Butler kapiyi acar!
Butler: Aman tanrim! Neredesiniz!? Nooldu kücük hanim size, basinizi nicin bagladilar, yaralandiniz mi?
Polis 1: Efendim bu ikiliyi sonunda bulduk.Edirne - Kapikuleden kacak cikis yapmak üzereydiler.
Polis 2: Yildirim askina tutulup imam nikahi kiyip, mercimegi firina vermisler! Eki ehiki ekikiki
Polis 3: Kizmayin genclere, hem bakin kizimiz Islamiyete gecip kapanmistir.Aferim ona.
Kazim V.: Onu cok seviyorum! Asla vampirlesmeyecegiz…askimiz ve hayatimiz fanidir.
Nadia K.:Amcamin dediklerini yapamazdim Butler Beyamca..simdi daha huzurluyum
Kaan Kanlican kapiya gelir..ve gördükleri karsisinda kalbi fenalasir ve yere yigilir
.....Kal Kalbim kalbiIIIMM..tarihe kalp krizinden ölen tek vampir olarak gecmek istemiyoru..u..m
__________________________________________________ ________________________
Bunlar Kont Kanlicanin son sözleri mi, degil mi!, onu da belki baska bir seferde görecegiz.
Geändert von fos (25.06.2009 um 07:45 Uhr).
Grund: quellcode korr.
|