Kirac'in güzel sarkilarindan birtanesi daha. Bu günlerde projesinin ikinci bölümünü rock agirlikli albümü icin stüdyoya girmis. Ah keskem Kirac'ta burda üye olmus olsaydi da ona diyeceklerimi okusaydi. Onun seven bir cekirdek kitle var, fazla denemeler yapmasin. Yaparsa eger sevenlerini hayal kirikligina ugratarak müziginden sogutabilir ve ayni zamanda da yaptigi yeni seylerle de yeni kitlelerin begenisini kazanamayabilir. Bir albümün nerdeyse bütün parcalari Aysem'le doldurmus.
Anladik tamam, Ayse Sule Bilgic'i seviyorsun. Elbette ki bir sanatci, bir müzisyen olarakta böyle seylerin eserlerine yansimasi dogaldir, ama fazla da tuzunu kacirmasin. Türküler albümünü begendim, ama gercektende biraz köy kültürü olmus, THM bundan ibaret degildir. Zaman, Bozkirdaki Agac, Kara yazi, Derdimi söylesem derin dereye böyle seyler bekliyordum. Baskalari icin Garbiyeli erisilmez bir müzik abidesi ancak Kirac daha iyisinide becerebilirdi. Sarki ya da türkülerinde Aysem adi gecmeyen eserleri bekliyoruz Kirac

Mesela bu sarki gibi...
Neler gördüm neler gönül elinden
Ne yaptımsa sana dinletemedim
Bu yolların sonu hasrete çıkar
Çok uğraştım seni döndüremedim
Yemin etme tutamazsın
Yüz çevirsem duramazsın
Bu yerlerden kaçamazsın
Tek başına yapamazsın
Ne kadrim bilinir ne sözüm geçer
Ağlayıp sızlayıp bu ömrüm biter
Bin kere gelsen şu yalan dünyaya