Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.05.2009, 22:17
GoerenBilir

Standard Kıraç-bozkırdaki Ağaç

HH1975, öyle herkesin bir sarkisi var.
Nice kuşlar uçurdum Dönmediler geriye....Bende dünyalar güzeli bir kiza asik olmustum. Sonra ne yapip ne edip o kizin kalbini kazanmayi basarmistim. Digerlerinden cok farkli bir yani vardi. Dünya güzeli gözleri mi, Sükunetli tavirsiz durusumuydu beni büyüleyen cözememistim. Agzi konusmadan önce gözleri konusurdu, kimi zaman kibirli, kimi zaman dargin ve cogu zamanda neseli. Bir bakisi bir romana bedeldi. Bir cok mankenlerin yüzünü görseler idi kiskanclik krizleri gecirtecek kadar güzelligi mi? Savrulmustu bedenim savrulmustu benligim. Sonra anneme müjdelemistim, anne müstakbel gelin kizinizi buldum. Rahmetli yasli anneannem de evdeydi. Onun da güzel yüzü gülümsemeye baslamisti ve dünyanin en güzel yesili yesil gözleride sevincten aglamaya baslamsti. Izmir Izmir olali böyle bir güzel daha cikartmismidir aceba dünyaya diye soruyorum bazen kendime Kaldigim sehirde hasimlarim ve beni kiskananlar hepten cogalmisti, sehrin en güzel Türk kizina ve galiba sehrin genel olarak en güzel kizina nisanimi basmistim Buda o günlerden bana yadigar kalan sarkimdir..

Not: Dün Kirac baba olmus, erkek adamim erkek damadi olurmus Kirac'a da böylesi yakisir..

Ben bozkırdaki ağaç
Sen uzakta akan su
Özlemi yüreğimin
Yüzyıllardır yakan su

Bir ağrılı bekleyiş
Ki tükenmez bir türlü
Ne duam işitilir
Ne söylediğim türkü

Kavrulmuş dallarımdan
Haber etsinler diye
Nice kuşlar uçurdum
Dönmediler geriye

Ya seni bilmediler
Ya unuttular beni
Kuru değnekler ile
Hep bir tuttular beni

Sen uzakta akan Su
Ben bozkırdaki ağaç
Duy artık çığlığımı
Toprağım sana muhtaç

youtube baglantisi

http://www.youtube.com/watch?v=KsHQ8dtP5z0

Geändert von GoerenBilir (22.05.2009 um 22:30 Uhr).