Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.05.2009, 10:43
MOONMAN

Standard

Anlamiyorum size ne oluyor. Birakin yasaklasinlar. Cünkü Allaha ve Kurana iman edenler icin bu gecerlidir. jYoksa sizin gibi müslümanligi sadece ramazanbayraminda tebrik göndererek ibadet yapanlardan degil.
Niye kocunuyorsunuz ya size niye dokunuyor. Burda iskembeden yazana kadar gidin ilk önce YOGA nin ne oldugunu anlayin. Sonra gelin konusalim. Burda sivri akilli biri konya devrisleriyle karistirmis yokayi.
Ya siz vaybeede kendinizi göstereyim derken varliginizi unutmusunuz.
Buyurun iste benim YOGA üzerine okudugum.Wurzeln: Da Yoga ursprünglich aus Indien stammt, liegen die Wurzeln der Yoga-Philosophie im Hinduismus und Teilen des Buddhismus. Das Individuum wird hier als ein Reisender im Wagen des materiellen Körpers gesehen. Der Wagen ist der Körper, der Kutscher der Verstand, die fünf Pferde die fünf Sinnesorgane, der Fahrgast die Seele, und das Geschirr heißt im Indischen „Yoga“. Die ältesten Aufzeichnungen finden sich in den Upanishaden. Der wichtigste Quelltext des Yoga ist das Yoga-Sutra des Patanjali.
Anlayabildinizmi YOGAyi.
Ama derim size bu yasak sizin icin degil siz gidin yoga yapin inege tapin, domuzlarin yasini güdün, burda yiyin icin cogalin.. Gün sizin gününüzdür

Tabi burda huylanmis kasarlanmis inkar edenler okumadan saldiracaklar bana ama saldirin.