Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.05.2009, 10:06
holgerfach

Standard osmanli günlügü

sene 1533...yer yugoslavya turk topragi..

5:30... sabah namazina belgrad camiinde kiliyoruz...tüm müslümanlar doldurmusch mekani..allah kabul etsin

6:00 LAZZ ER adinda bir icaad gelischtiriyorum...yanimdaki türk komschu otomofil diye bir icad gelischtiriyor...üc ev ötedeki din kardeschim teyyare diye bsichey icad etti..ucuyosun...

7:00 LAZZ ER icadini gelischtirdim...müthisch türk kafasiyla...schimdi telemizyon diye bischey icad edecem...istanbulda oynayan resimler taaaaa afrikaya kadar gidecek...

8:30 telemizyonuda icad ettim...

10:00 kapi caliniyor... kapida 30 tane hatun...yalvariyorlar *NOLUR BIZIMLE EVLENNN..ARABISTANDAN KOCALARIMIZDAN KACIP ILLEM TÜRKLERE VERECEZ DIYE YEMIN ETTIK..NOOLLLUURRR BIZE TÜRK COCUKLARI YAP*...
tam müslüman olarak kapiyi hemen kapatiyorum...hic müslüman bir türk zina edermi? HASCHA

nerde kalmischtik? hah... alofon diye bischey icad edecem

11:00 alofon diye bischey icad ettim..artik herkez herkezle geyik yapabilecek..bunun kablosuzunuda bulayim adini hendi-telefonu yapayim...

12:00 hendi icad olundu, müthisch türk zekasi sayesinde...

13:00 öglen namazi...

14:00 komschunun otomofiliyle geziyoruz...müthisch zekali komschum navifasyon diye bischey icad etti iki dakkada..istedigin yeri söylüyon..sana tarif ediyor nasil gidecen...

15:00 tüm dünyayi bir agla baglama zamani geldi..entelnet adinda bischey gelischtiriorum...tüm cümle alem bilgi safasindan yararlansin