Osmanli'nin cökmesi herseyende önce surlarinin arkasinda keyf-i sefa sürdüren ve sarap icmekte gayri müslüm ahaliyle yarisan padisahlarin sucudur. Osmanli aslina bakarsan bundan nerdeyse 400 sene önce cökerdi, eger Ingiliz ve Fransiz devletleri Rusya'ya karsi güc dengesini korumamis olsalardi.
Kimin cennete kimin cehenemme gidecegine Allah karar verir saniyordum. Demek bu karari sen verirmissinde haberimiz yokmus
Cehenemmde ates olmaz nar yoktur, herkes atesini kendi götürür Advocati Diaboli, bu arada Allah'a sirk kostugunun bile farkdinda degilsin. Sana hakkettigin üslüpte cevap yazmak geciyordu icimdem ama sonra burda ortaya koymus oldugun her türlü zavalliligi görünce haline acidim ve vazgectim. Allah kimseyi seni düsürdügü gibi düsürmesin.
Atatürk'e kinini kuduz köpekler gibi kusmadan edememissin. Elbette ki Atatürk tek basina savasmadi, ama 2. Viyena seferinden beri, yani 1683'ten beri, hep geri cekilmekte ve savaslar kaybetmekte olan bir orduyu Canakkale'de esi ve benzeri görülmemis bir zafere ulastirmistir.
Atatürk, bu belgelerle ispatlidir, Osmanli döneminde hic bir cephede maglubiyet görmeyen tek pasaydi. Padisahin kizi ona vurgundu isteseydi kolay yolu secer ve Bogaz'da bir yali kolunun altinda bir sehzade ile gününü gün ederdi, ama o baisretsiz kolayi degil onurlu zoru secti ve Traplusgarp surda, Sam burda Mus orada demedi vatan icin bütün emegini harcadi. 37 yasina kadar bekar kaldi. Sen yurduna ve milletine onun tirnaginin kiri kadar faydali olabilirsen o zaman konusmaya hak kazanirsin.
Evet senin o uydurma dinine karsiyim, cünkü Allah ile aldatmaktan daha adi bir sey olamaz. Namus, namus dersiniz ama namusla zerre kadar alakiniz yok.
Bir keresinde yolda gidiyordum, bir tessetürlü kadin yolda gariban gariban saga sola bakiniyordu. Yasi ya 45 ya 50. Sonra yanindan gecerken bana Türkmüsün diye sordu, evet dedim. Polise gidecegim ama Almancam yok, Allah askina bana yardimci olurmusn yegenim dedi, aglamaya basladi ve halini anlatti. Kocasi bu kadini bundan 30 sene önce Almanya'ya getirmis. Ilgilenmek söyle dursun ev hapsinde tutmus sonra bir cemaata üye olmus, tahmime göre Fettos itine ait. Bu cemaatin bir evinde kadina kocasi ile birlikte 4 kisi daha bütün hafta sonu irzina gecmisler. Bu olayi duyar duymaz o talihsiz kadinla birlikte Emmiyet Genel Merkezine gidip herseyi kaleme aldirdim..
Namus anlayisiniz bu mu laa $eyhini $ey ettigimin $eyi?
Senin beddualarin tutmaz, icinin pisligi disina vurmus senin. Her itin köpegin dilegi yerine gelseydi gökten durmadan kemik yagardi

Ne madde oldugunuz önce Allah sonra ben bilirim. Dinden imandan dem vurusunuz ama isin gercegi imansizin ve serefsizin en önde gidenlerisiniz. Bana ve düsüncelerime düsman olmayacakta kime düsman olacaksiniz. Ama dostuma candan dost düsmanim en azilli düsman olmanin layikini her zaman vermisimdir. Sen yobazca meczuplugun görevlerini yerine getirererk ettigin gazablardan ürkmem, hatta be$er-i fani olan hic kimseden korkmam. Benim korkum bir Allah'tan yanadir.
Senin hakaretlerin bana iltifat gibi gelir ve benim dogru yolda oldugumu göster. Senden ve senin zihniyetinden olanlardan iltifat duydugum gün, nerde neyi yanlis yaptim diye düsünmeye baslar ve Allah'tan beni dogru yola eristirmesini dilerdim.