14-15 yaslarindayim, bi asansörün önünde saz ekibimle duruyoruz. saz ekibim tabiiki o zamanlar iti kopuk'tan olusuyor, alayi tombalaci, ergenlik caginda veletler (bende dahil)!
derken bir bayan tekerlekli sandalye ile üstümüze geliyor. kadin biraz agresif, belkide bizi konusurken duymustur..
neyse, biz asansörün kapisini kapatmisiz, kadincagiz gecemiyor. hep beraber yukari cikicaz. asansöre bindik, kadin tabiiki almanca söyleniyor, i$te bu nasil genclik, tembel herifler, haylazlar, vs.
bizim tayfa tabiiki pi$mi$ kelle gibi siritiyor..
gülmeyin lan! dedim, yaziktir, görmüyonuzmu zavalla kadin tekerlekli sandalyede.. tabi ben türkce söyledim..
anam babam, demez olaydim. bayan bi parladi, o zavalli sensin, gencliginden utan, haylaz herif...
saydiriyoda saydiriyo ablam..
tabi ben hicbisey demedim, diyemedim, bir an önce gelecegimiz kata gelelim'de ineyim, yoksa daha fazla dayanamiycam, dedim..
sonra gücümün yettigi, en kil oldugum arkadasin kicina tekmeyi patlattim, ulan hibine, hep sizin yüzünüzden oldu, falan.. tabi onlarin umurunda degil, hala pis pis gülüyolar..
böyle igrenc bisey basima geldi bikeresinde..
ps. ayriyeten döner saticisi iseniz, müsterilerinizle daima almanca konusmaya özen gösteriniz! tip olarak türke benzemeyen bi arkadasim almanca döner isteyince, dönerci türkce laubali bir laf ediyor ve arkadas o dönerciyi akabinde fena bozuyor.
müsteri kaybi yapar alimAllah..