Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.03.2009, 22:03
GoerenBilir

Standard

Alman bir kadinla beraber yasiyordum. Kendisi Senfoni Orkestrasinda cellist idi. Abisi evlenecekti. Bunlarin bekarliktan ayrilma adetleri var idi. Cilginlik yapilacakti. Tuturdular adama iki saat bir gaylarin barinda bira icip vakit gecireceksin dediler. Bende sahidi olacaktim. Eski hayat arkadasimin bin bir ricasindan iknasindan sonra kendime dedim ki, ne olacak iki saat degil mi cabuk gecer. Demez dolaydim. Oraya gittigimde erkeklerden hic alisik olmadigim ve oldukca rahatsiz edilen bakislarini ve tavrilarini cekmek zorunda kaldim.

Yanima kimse fazla yanasmasin diye barda üc sandelyi mesgul ettim. Soluma ceketimi astim, sagima yelegimi astim. Tam kliselesmis Türklerden alisk olduklari davranislarda bulundum. Sanki baskasi icin yapmissim gibi ve cektigim yetmemiymis gibi bir de evde onun nefeslerini kesen gülmekten yüzünü tomates gibi yapan kahkahalarini cekmek zorunda kaldim.
Siz siz olun ugrunda öleceginiz askiniz bile olsa, sizden böyle sey isterse, hemen rededin. Sonra stress atmak icin normal bir barda kafalari nemlendirdik