Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.08.2008, 23:41
alev181

Standard

Zitat:
Zitat von kerio Beitrag anzeigen
atatürk olmasaydi ananizin karnindan da dogmayacaktiniz orada kalacaktiniz. ne kadar cocuksu cahil yazilar. ne kadar da zirvalamissiniz.basta sahap. senin yazini okudugumda gözlerimden akan yaslari durduramadim.
akp tre gelen en iyi en iktidarli ve en basarili parti. akp an koyu laiklerin basaramadiklarini basarmis bulunmaktalar. türkiye bugün bu kadar refah ve basariya imza atiyorsa bunlar akpnin basarisidir. türkiyedeki üniversiteler dünyada daha yeni ilk 500ün arasina girebilmis. bunlar kemalist rektörlerin basarisi degil. akp nin bu tembellere calistirdigindandir.

en son olarak: iktidar da hangi parti var?

it ürür kervan yürür demisler.
Ich zitiere :"SAYIN ÖCALAN türkiyedeki KELLELERIN cevabini verecek.................... Öcalan (örgüt baskani PKK) Sayin oluyor......sehitlerimiz KELLE oluyor..........
Bunu diyen RECEP TAYYIP ERDOGAN dememismiydi????
Ich zitiere " BIZIM ICIN DEMOKRASI SÖZ KONUSU OLAMAZ!!!!!!!!! Bunu da diyen RECEP TAYYIP ERDOGANDI.................!
Bence cok sinsi ve Tehlikeli bir insan. Ne yaptigini cok iyi ve bilincicinde yapan bir adam! Zaten hep Erbakan, Erdogan gibi tipler yüzünden Türkiyde durmadan Basörtü konusu alevleniyor. Basörtüsü birden MARKA oldu!!!!!!!!!!
Daha moderen ve ilerigörüslü, örf adete ragmen, olacagina türkiye böyle adamlar yüzünden geride kaliyor.
Beni sorarsan : Hic acimiyorum, cekilsinler basdan.
Ve GURURLA Kemalistim
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
saygilar ve slmlar
alev