Cevaplar
Din toplumlari kanalize ediyor: yanlis
Din maskesi altinda haraket eden caniler..
Meshep ayirimi yapan kim?
Bugün tr de bir mezhep ayriligi söz konusu degildir..
Alevi yada Sünni diye kizini oglunu evlendirmeyen kim?
Bu insanlarin din sebebinde degil de bilincsizlik yüzündendir..
Hemi bazi aleviler hemide bazi sünniler ayni tavir icindedirler
Ülkesinde kisise, senagog yaptirtmayan kim?
Bugün tr de olan kilise ve havra (senegog) orda yasayanlara göre, bati ülkelerinden daha cok.
Ülkesinde cami yapilmasina izin veren kim?
Cami ve ibadethaneyi karistirma. Tam islami mimarisine uygun kac tane cami var. 9 bin yahudilik cematine 15 Mio euroluk Havra yapan almanlar kat kat binlerce türkün yasadigi münihte hala izin vermezler..
Sünni mesheplere ayiran kim? Hanifi, Sii, Maliki vs.
her dinin kendine göre mezhepi vardir ve olacaktir. Ayirumlar da var olmalidir bu ayrimlar ama kan dökmeye can almak icin degil bir dinin nasil anlasildigini göstermek icin olmaldir
Kürtlerde mi Müslüman düsmani ?
Onlar Müslüman degil mi?
Türkiyede genellikle müslüman kürtlerde vardir. Ama cogunlugu müslüman degildir baska dinin mensuplaridir. Hatta kendileri bir kürt politikaci gecenlerde kendi söyledi kürtlerin din asli simdi unuttugum bir dine bagli
Eger bugün tüm kürtler gercek olsalar doguda TR yi oyuna gelip bölmeye calismazlar.
Aslinda ülkemizde din yüzünden sorun yasamiyoruz dinsizlik din düsmanligi yüzünden sorun yasiyoruz. Dangalak bir ögrenci TVye cikmiz efendim biz basi örtülüleri universiteye sokmayacagiz.. buyur burda yak bu basörtülü insan degilmi o uni babasinin ünisimi
Eger herkez kendi dinie saygi gösterse ve dinsizligi biraksa insan temel haklarini demokrtatik sekilde yasasa hic bir sey olmaz.
Umarim senin de at gözlüklerin yoktur ve biraz anlamaya calismisindir ne söylediklerimi.. Aslinda pek sanmam burda insanlarin bir sey anlamak istemeleri.. cogu ben anlatayim benim dogrum dogru gerisi bos der
|