deine theorie passt mir nicht
"Benim cumhurbaskanim Dr. Horst Köhler-dir.
Bunu söyleyemiyorsa bir insan, GASTARBEITER olarak kalmaya mahkumdur."
kim demis öyle olduguna???
kocum senin cunhurbaskanin o olabilir ama bircogunun da degildir. adamlar kendilerini sevdirememis. niye acaba???
simdiki gencler burada dogmus burada büyümüs burada okula gitmis burada universiteye gidiyor. bu genclere niye sevdiremediler kendilerini??
8 yasindaki bir okul ögrencisi benim ögretmenim beni sevmiyor diyorsa, buna ne diyebilirsin?
grundschuledeki türk ögrencilerin 80% en az bir ögretmenin onu sevmedigi kanaatinde. niye??? bu kücücük masum cocuklar niye böyle düsünüyor?
ileride bu yavrular benim cumhurbaskanim köhler mi diyecek???
bak kocum entegrasyon güzel birsey, ama seni istemeyen bir topluma entegre olamazsin. kelimenin anlamini bilmiyorsan vikipediye gir ve ögren.
senin reklamini yaptigin sey asimilasyon, seni istemeyen topluma uyuyorsun. tamam bu senin kararin ama bunu yapmayan suna buna mahkümdür demen tersime gidiyor.
en basta basirili olun her ne alanda olursa olsun. kendinizi kurtarin sonra baskalarini kurtarmaya calisin.
benim bir tek bildigim var. dünyada hicbiryerde istenmesemde atalarimin babalarimin vatani türkiye beni herzaman catisi altina alacaktir.
ve onun icin benim cumhurbaskanim abdullah gül"dür
ve basbakanim tayyip erdogan"dir
bunu dedigim halde bana kimse kalkip ve GASTARBEITER demiyor ve diyemzde cünkü ben hicbir zaman kendime bu sekilde hitap ettirtmedim ve ettirtmende.
evet size hakkiniz olan seyi vermiyorlarsa almasini ögreneceksiniz.
siz osmanli evladisiniz, atalariniz gözlerini kirpmadan sizin geleceginiz icin ölüme yürüyen insanlardir. hicbir zaman boynumuzu egmemisizdir.
tüm bunlar sizin ileride asimile olasiniz diye yapilmadi.
bak kocum buda benim secimim.
|