Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.09.2007, 01:13
Benutzerbild von nazarkiz03
nazarkiz03 nazarkiz03 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

iyi hos ama bence iyi bir müslüman olarak yinede o kadar asalandirici sözler kullanma..cünkü dinimizde bu da yok..ve basörtüye gelince 32farzda veya 54 farzde basörtsüsü hakkinda birsey gecmiyor ama kurani kerimde geciyor...basörtüsü veya türban kelimesi ile f´gecmesede anlatiliyor..kadinlar baslarini omuzlari dahil birsey ile kapatacaklar, saclarini göstermeyecekler buyurmus Hz, Allah..eee bizlerde ne ile kapatabiliriz herhangi bir cabit parcasiyla..ee bu da basa baglaninca ne oluyor??basörtüsü oluyor haliyle..iste arkadaslar..bence aslinda bu konulari artik fazla tartismaya gerek yok, cünkü baslarda bende cok kiziyordum ama baktim gördüm, bizim türkiyemiz ile mlaesef bu konuda basa cikilacak gibi degil, bende herkesin kendi düsüncesini kendine birakiyorum ve bu olanlari son derece kiniyorum...!!!!!!!!!sadece bende degil tabiiki..türkiyemiz cok dikkatli adimlar atmasi gerekiyor su an. tüm EU nun gözü simdi yeni anayasada..türban konusunda!!!!bizim ülkelerimizde okuyabiliyorlar acaba kendi ülkelerinde de okuyabilecekler mi diyorlar..ve bu konunun türkiyede tartisilma konusu oldugunada gülüyorlar, türkiyeye ait birsey diyorlar müslüman olduklari icin, yabanci bir sey degil diyorlar ve hayret icinde bakiniyorlar..olmaz olamaz böyle birsey ya...