Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.08.2007, 17:48
unknown

Standard Zavalli madur abdus gül CAKALI vah...

Gül"ün acındırdığı fabrikatör babası ve 42 AKP"li belediyeden alınan ihaleler

Gül’ün acındırdığı fabrikatör babası ve
42 AKP’li belediyeden alınan ihaleler

Abdullah Gül çok değil bir hafta önce Vakit Gazetesine ne demişti hatırlayın:
“Benim babam küçük esnaf ve sakallı olduğu için beni Cumhurbaşkanlığı’na layık görmediler.”
Sakallı babaya sahip olmanın Cumhurbaşkanlığı’na seçilmek için engel değil klasik bir AKP istismarı olduğunu Sayın Demirel’in sakallı babalarını hatırlatılarak çürütülmüştü.
Geriye kalıyor zavallı esnaf istismarı...
Heyhaaat o da büyük bir çarpıtmaymış!
Dünkü Hürriyet Gazetesi’ndeki habere göre meğer Abdullah Gül’ün babası Ahmet Hamdi Gül Beyefendi öyle zavallı bir esnaf filan değilmiş.Tersine kökleri 1972’ye dayanan köklü bir şirkete (Asteksan) ve 4000 metrekare kapalı alanı olan devasa bir fabrikaya sahipmiş.
Bitmedi, Abdullah Bey’in zavallı dediği babasının İstanbul’da da Kitoko İç ve Dış Tic. Ltd diye de ayrı bir şirketi varmış. Bütün bu şirketlerin Adana ve Romanya’da da şubeleri bulunuyormuş.
Gelelim zavallı ve küçük esnaf olan (!) olan Abdullah Gül’ün babasının fabrikasında neyi imal ettiğine?
Şehir, park ve bahçe mobilyaları, çöp kutuları, otobüs durakları, aydınlatma elemanları ve reklam bilboardları.
Peki garip ve zavallı (!) esnafımız bunları neredelere mi satıyor?
Asteksan’ın internetteki veb sayfasına bakalım..
Aaaa o da ne?...
42 AKP’li belediyenin referansları var orada. Keza İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT ve İSTON’da var bu listede.
Peki referans ne anlama mı geliyor?
Asteksan 42 AKP’li belediyede iş yaptı ve bitirdi anlamına geliyor.
Görüyor musunuz Abdullah Gül’ün zavallı (!) esnaf babasını!
Peki bütün bu işlerin alınmasında Abdullah Gül’ün payı, ya da katkısı var mı?
Doğrusu onu ben bilmem, ama belediyelerin öyle her yeterliliği olana iş vermedikleri de ortada.
Tekrar Hürriyet Gazatesi’ne dönelim ve okumaya devam edelim:
“İstanbul’un 2300 bilboard’unu 5 trilyona Abdullah Gül’ün babası yapacak. Bilboardlarla ilgili olarak Ada Medya kendilerini haksızlık yapıldığı iddiasıyla yargıya gitti.vs (Hayret Hürriyet bu müthiş haberi nasıl manşet yapmaz da içeriye gömer.)
Şimdi Abdullah Bey’e soruyorum, bütün bunlara ne diyorsun?
Hayır, kafanı kuma gömmekle ve iddiaları görmezden gelmekle bunlardan sıyrılamazsın! Zavallı-garip (!) esnaf babana AKP’li 42 belediyenin verdiği ihalelerin tek tek hesabını vermek durumundasın.
Türbanı, dindar cumhurbaşkanı hikayesini ve 367 istismarını bırak, hesaba gel, hesap ver. Baban 42 AKP’li belediyeden bu ihaleleri nasıl aldı?