hep ayni seyleri söylüyorsun, farkindamisin?
izin ver senin tüm diyeceklerini bir araya toplayim:
yobaz....fakirlik müslümanlarin sucu...yobazlar...dünyanin hali müslümanlarin sucu...yobaz...küfür...müslümanlar cok kötü...yobaz...hahahaha..yobaz...ben cok akilliyim...yobaz...müslümanlarin sucu....yobaz...hahahahahaha...yobaz, yobaz, yobaz-hahahahaha!
gel sana bi iyilik yapip birseyler ögretmeye calisayim:
(sana baska iyilik yapan insan yok etrafinda besbelli, olsaydi bu kadar nefret dolu olmazdin, öyle degilmi?)
her insan bir ese muhtacdir, es arkadaslik eder, sevgi verir, korur, cinsel ihtiyaclarini karsilar. ne kadar erken evlenirsen, okadar cabuk kurtulursun es-arama sorunundan.
bak etrafina, yaslari gelmis gecmis olan bekar kadinlainlarin cogu yalniz hissediyorlar kendilerini, umutsuz, karamsar oluyorlar. ama sen bunlarin farkinda degilsin sanirim, kadinlari hic taniyamadigin önceki yazdiklarindan belli (karsina bir hatun cikinca komplexlerin dikatini dagitiyor herhalde)
gelelim günahsiz insanlari öldürmeye? kim daha fazla günahsizlarin canini aliyor, müslümanlarmi - batinin askeri-sinai-komplexi"mi? ah, hic duymadinmi? oku!
temizlik? benim hayatimin büyük bir kismi avrupada gecti, buradakileri de görüyorum.
hem avrupa yikanmayi, pislikerini camdan disari atmamayi, dislerini fircalamayi müslümanlardan ögrendiler - bunu da mi bilmiyordun? oku!
ben senin nasil bir insan oldugunu iyi biliyorum, rebelyell...sen bir korkaksin. herseyden korkuyorsun, onun icin kötülemekten baska birsey bilmiyorsun. kendinin ne kadar gücsüz birisi oldugunu anlamasinlar diye baskalarini kötülüyorsun. ve etrafinda senin kadar düsüncesiz, dünyayi tek sihay-beyaz sanan kisilerin alkislarindan dolayi kendini hakli saniyorsun. cok bos bi insansin sonucta. cidden yazik sana yaw....
ha, unutmadan sunu da söyliyim: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA