Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.06.2007, 01:45
unknown

Standard allah sizinle gurur duyuyordur ! :-))

Birkac DINCI YOBAZ SATANIST KAFIR MÜSLÜMANCIK forumda islami, muhammedi ve allahi küfürle savundugunu saniyorlar ! :-))
Yani bu DINCI YOBAZ SATANIST KAFIR MÜSLÜMANCIKLARIN dini ve edebiyati sadece küfürden ibaret ! :-))

Sizin allahinizin dahi kuranda küfürler savurdugunu düsünürsek kullarininda küfürbaz olmalarini hor görmemek lazim ! :-))

Ama ben sade vatandas olarak cevremdeki insanlarin bile benim yanimda küfür etmesine müsade etmem !
Cok kötü bozarim ama insanin karsisindakinde azicik onur haysiyet guru duygusu varsa söyleyecegim iki cümleden utanir !
Ama karsimdaki mahlukatda onur, haysiyet ve gurur namina birsey yoksa essekler gibi anirmaya, köpekler gibi havlamaya devam eder !

Küfür insanlarin acizligini, aptalligini, cahilligini ve magandaligini gösterir !
Ne demis atalarimiz, bana arkadasini göster sana kim oldugunu öyleyeyim !
Onun icin benim cevremde kimse cinsel küfür edemez !
Etsede bir defa eder,... !
(Bir dergide okumusdum, kendisine ve erkekligine güveni olmayanlar sadece kiskanclikla kalmazlar, kavga sirasinda icindeki assagilik kompleksini, kendi erkekligini ispatlamak icin cinsel küfüre basvururlar. Bu kisiler genelde cinsel sorunu olan kisilerdir, yaziyordu !) :-))

Bu DINCI YOBAZ SATANIST KAFIR MÜSLÜMANCIK saniyorki benide kendi adi seviyelerine indirerek onlarla küfürlesecegim !
Ondan sonra baslayacaklar anirmaya, CyberAngeL anama, bacima avradima, allaha peygambere küfür ediyor diye forum forum aniracaklar ! :-))

Yok evlatciklarim yok !
Ben sizin gibi domuzlarla camurda bogusmam ! :-))
Camurda ancak sizin gibi DINCI YOBAZ SATANIST KAFIR DOMUZ MÜSLÜMANCIKLAR bogusur ! :-))