Beni lütfen bir dinleyin simdi
Bakin ben yillardir cesitli forumlarda yazilarimi acikliyorum. hakaretler ediliyor küfürler yagdiriliyor fakat hakli oldugum ve sizin yobaz oldugunuz icin sürekli dislaniyorum.
Beni lütfen anlayin birazcik tursucuklar.
Ben herzaman aciksözlüyümdür adaletsizlige gelemem pek ve tepkimi heryerde koyarim !!
Ama bundan uzuuun yillar önce yasadiklarim siddetle kinilacak seyler ve kimse yasamasin umarim, sizin gibi yobazlarda dahil. Yok yanlis siz yasayin !! :-))
Anam hacca gittiginde beni yalniz birakmisti o dindar babam ve 9 kardeslerimle evde.
Kimse altimi degistirmedi o siralar, 6 yasindaydim ve öyle okula gitmek mecburiyetindeydim hergün.
Öbür cocuklar, aralarinda müslümanciklarda vardi, sürekli benimle dalga gecip durdular, ekmegimi bile caldilar molalarda, küfürleri zaten yedim her saniye.
Yobaz ve artik hacca gitmis-gelmis anam döndükten sonra, evet iste o zaman bambaska bir minik Cyberangelchen vardi karsisinda.
Artik yüzü gülümsemiyordu, gözleri parlamiyordu, yüzünün parlakligi solmustu, sukunlasmisti ve, ve, ve büyük abdestini donuna yapiyordu sürekli.
Bunlarin sadece hepsi benim yobaz anamin hacca gitmesiyle baslamisti iste. BU MU müslümanlik?? Soruyorum size!!!
BU MU ADALET?!
BU MU INSANLIK?!
BU MUUUUUUU???
OF.
Evet bunlar benim gerceklerim iste. :-((
Simdi benim hakkimda ayni düsünüyor olabilirsiniz ama sunu unutmayin lütfen.
Bende sizin gibi yobazlarin oldugu gibi inandiginiz o Allahin kuluyum ve IGNORE edilmeyi hak etmiyorum !! :-((
Bakin lütfen sucukcuklarim, beni bu IGNORE DENILEN YOBAZ ne hale getirdi zaten.
Benim ilgiye ihtiyacim var!! :-((
Ondan beni lütfen anlayin sizin gibi LOSERlerle baska türlü muhatap olamayacagimi. Aslinda dünyanin bana ihiyaci olmadigi gibi, sizede ihtiyaci yok. Ondan birbirimizi tutalim, birlik olalim!!
Lütfen hiyar tursucuk yobazlarim benim.
Sonucta cahilsiniz sizin sucunuzda degil. Sizin beyinleriniz zehirlenmis maalesef kücükten itibaren daha. Ama artik böylesiniz ve bu degistirilmez.
Ve fuzulu bitkilerle yani YABANI OTLARLA ne yapilir ?? :-))
Evet, kisacasi: kökleri kurutulur !! :-))
|