GOCUNUR!!!
Neden GBni kapali tutuyorsun, sana bir mesaj birakcaktim ama olmuyor malesef!!!
Ben her seferinde kendime soruyorum... yahu burda (yani vaybeede)su adamlari gercektende ne kadar iyi taniyan kisiler geziyor, pes dogrusu!
Saydigin Politikacilari TVlerden izleyip ne kadar cok tanidigini yaziyorsun ve her seferindede hayretlere kapiliyorum, ben ki saydigin Kisileri sahsen tanimama ragmen senin tarif etttigin profillere hic uymayan birileri olarak ortaya cikiyorlar yine pes

)
Sana bir soru sormak istiyorum... Türkiyenin Avrupada en cok ve en cabuk büyüyen Ülke olmasi sadece rastlanti mi acaba???????????
Hic görülmemis bir sekilde Dünyanin herbir tarafindan akan yatiirmlar rastlanti mi, TÜRK LIRASINI bu kadar deger kazanmasi (hatta fazla degerlendi bile deniliyor) rastlanti mi sence, Türkiyeye büyüyen güven sence Türkiyedeki Istikrar ve Türkiyede yapilan Politikadan kaynaklanmiyor mu yoksa ben mi yaniliyor ve sapsalca konusuyorum???
PARDON yaziyorum???
Ben Sahsen Müslümanim, hamd olsun Müslümanim ve benim Vatanimi yönetenlerin ne kadar müslüman olup olmadiklari beni ilgilendirmiyor, BENI ILGILENDIREN YÖNETENLERIN ISIDIR!!!
Rezil rüsva bir durumda idi memlekitimiz aslinda halen berbat bir durumda ama ayaga kalkiyoruz ve yavas yavas yürümeye basliyoruz ve siz bunu görmemezlikten gelip CALISAN ADAMLARI camur atmaktan baska birsey bilmiyorsunuz!!!
Ben Kisilere bagli birisi de degilim, ben Tayyibi severim, topbasi severim, gürtunayi severim ama Mustafa Sarigülü de severim (bilmeyenler arasinda Sarigül CHPden) neden de acik... saydigim Kisiler CALISAN ADAMLAR!!!
Tekrar söylüyorum: YARASI OLAN GOCUNUR!!!
BAN GÜL haric baska bir Cumhur adayini göster sene ???
Cumhusbaskanin ilk görevi T.C. temsil etmektir söyle bana DOKUZ DIL bilen birisi sence daha iyi temsil edemez mi yahut daha cok etkiliyemez mi DIS DÜNYAYI???
Abdullah Gül Cumhurbaskani olacak!!!
Saygilar!
Fatih