Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.03.2007, 00:25
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Sorun samimi degil...

Bunu öncelikle bil...
önce seriat nedir? neden isteniri bilemezseniz, önce plan yapip sonra soru sordugunuzu sanarsiniz... bu cambazlik olur
Aklinsira Seriatin önüne arabistan veya iran bariyerini koyup seriatin antik cag demosundan asagi oldugunu isbat edecegini saniyorsan kazdigin kuyuya düsersin

Demo isteyenler denilince genelde; dünyaya talip, Dünyevi zevk sefaya talip insanlar akle gelir....Seriat isteyenler hem dünyayi hem ukbayi mamur etmek isteyen kökleri ta ilk insanlara dayanan Hakimiyetin Kayitsiz sartsiz Allah`a ait oldugune inanan Mutlu azinlik insanlar akle gelir.Mutlu azinlikten sakin dünyada fravunlar gibi piramitler yaptiranlar aklinize gelmesin, veya Gökdelenlerde yalanci cennetler olusturup, ruhunu doyuramadigi icin cinsiyet degisenlerde gelmesin...
Hürriyeti Allah` ve kanunlarina boyun egmede oldugunu kesf eden; basini ona ve kanunlarina egdikce yücelen, daha 25 inde Demokrasinin göbeginde her türlü nimetleri terk edip, $ERIATI Garra icin Bosnaya,Cecenistana, somaliye kosan, Insanlara Seriati ve Antik cag demosunu soracaksin!!!!Neden bahsi gecen ülkelerdeki Demolar Ülkelerini koyverip kacarken, Hertür rahatini birakip atesin icine atildiklarini!

$eriat,cagdas nemrutlarin korkularindan dolayi lanse etmeye calistigi gibi, marjinal bir sistem degildir.Alemlerin Rabbinin yer yüzündeki hakimiyetidir.Insanligin hatta doganin muhtac oldugu yegane hayat sistemidir.

Peki demokrasi nedir? 51 cambaz cahilin,49 bilgini hakimiyeti altina aldigi münafik bir sistemdir...

Ben almayim alan alsin!

Seni hic sevemedim

ne gündüzlerini,

nede; gündüze cevrilmis gecelerini...

hatta avucuna aldigin ellerime bile;

kuskuyla baktim.

ne pirlanta kablama $amdanlarin cezbimi cekti,

nede; a$kima pusu kurmus yildizlarin,

hatta; elin deymis ekmege bile,

kuskuyla baktim.

de$ifre olmaktan korkarsin,

Hak söze dayanamazsin,