kabiz olmaman icin sorularini cevapliyorum

seker Melissaciiiiiiiiimmmmmmmm
1. ben bir KÜRT ASILLI TÜRK bayanim !!
2. bizim sülalede fazla erkek oldugu icin bende ne yapim onlara cekmisim ve onlar gibi konusuyorum iste kader bu ya
3. resmimi begenmedigine üzüldüm, ama senin canin sag olsun,zevkler ile renkler tabiki ayridir bu hayatta.
4. ben asla baska irka veya dine küfür etmedim,burada bir yanlisin var bunu hatirlatmak isterim sana.
5. maalesef ailemden pkk yüzünden bir sürü yakinimizi kaybettik,belkide bu kadar milliyetci olmam buna dayaniyor,amaki sunuda bilmeni isterim. eger yarin düsmanlarimiz sana veya ailene saldirdiginda yine bizim mehmetcikler yardima kosacaklar bundan eminim!! siz ne kadar onlari elestirseniz bile,onlar bizim göz bebegimiz vatanimizin nurlaridir,tüm sehit olanlarada ALLAH"TAN rahmet dilerim.
Simdide gelelim senin meselene asil sana yazmamin sebebide bu. bilmiyorum meslegin nedir ama sana tavsiyem en yakin zamanda isini degistir ,cünkü bankada calisan birisi asla olaylari bu kadar kisisel görmemeli evine gittiginde asla problemleri özel hayatinda yansitmamali yoksa o insan tasidigi yükün altinda ezilir gider. benim sana tavsiyem bankada baska bölüme gec ve ya marketing ve güzel sanatlar ile ilgilen buna dayanikli kurslar var sende biliyosundur özel okullar var oralara basvurmani tavsiye ederim. suanki meslegin seni besbelli yipratiyor inan gercekten üzüldüm buna ve hic bir insanimiz kapasitesi düsük görevleri üstlenmesini dilemem hepinizin daha iyi yerlere varmanizi dilerim.
son sözümde su! her ülkede iyi insanlarda ,kötü insanlarda vardir ABD de o görevin olsaydi ayni durumlarla karsilasabilirdin, oradada irk problemleri var (Vietnamesen, Mexikaner, Afrikaner, Chinesen ... etc)