Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.01.2007, 09:52
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard o.T.

BASINDAN

O benim oğlum

AGOS Gazetesi Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katil zanlısının Trabzonlu 1986 doğumlu Ogün Samast olduğu belirlendi. Samast suikastten 36 saat sonra Samsun’da otobüse binerken yakalandı.

Katil zanlısı dün öğle saatlerinde televizyonlarda gösterilen görüntülerinden resmi gören Ahmet Samast’ın ihbarıyla tespit edildi.
---------------------------------------
Yazdiklariniza biraz daha dikkatli olun!
Yani ihbari yapan babasi!

Kullananlari sorarasaniz,
olayin akabinde baska bir foruma yazdigim yaziyi aktariyorum

20:24) 19.01.2007
Acik fikirli bir insan olarak derim ki;onu cikislarindan dolayi cok kez kinadimsada, sevmesemde,onu katl etirenlerden bin misli degerli bir insan oldugunu söyleyebilirim. herhalükarda mert bir fikir insani oldugu inandiklarini münafikca degil, mertce aciklayan bir vatandasimizdi.
Bundan dolayi
Dinki katl edenleri nefretle kiniyorum!

Kimler katl etmis olabilir?

faillerin bulunacagi büyük bir ihtimal an meselesi olsada, olayin ardindaki katiller asla gün isigina cikmayacaktir.Belkim Milliyetci Kardeslerimize mal edilecek, belkim Devlete, belkimde basit bir kisisel olay olarak kapatilmaya calisilacaktir.

Fakat zihinlerde bu olayin arka perdesinde kimler oldugu coktan yerlesmistir!

Böyle olaylari yaptiranlar olayin getirisini cok güzel hesablarlar!

Agcayi Kullananlari,bir cok gezeteciyi katl edip, Müslümanlarin hanesine yazdiranlari düsünerek asagida siralayacaklarima dikkatlerinizi cekerim.

-TR nin gündemi Kerküke Iraka kilitlenmisken (Bu olay gündemi alt üst edecek)

-Amerika parlemontosunda ermeni soykirimi(!) tasarisinin önümüzdeki aylarda oylamaya sunulacak!bu olay baskiyi körükleyebilir

-Dink`in öldülmesini
ermeni diasporasinin kullanabilecegi cok güzel kullanmaya calisabilecegi bir malzeme( Dink`in O kesimlerle arasinin acik olduguda bilinmektedir.

-Kisaca bu Olayin Arkasinda Sakin Vatanini seven Vatandaslarimizi aramayalim.Fail cikip ben filan gurubdanim desede, O kullanilmistir.

Bu olayin arkasinda TR yi köseye SIKISTIRMA, Müslümanlari barbar gösterme, etnik kökenleri kasiyip kaos cikarmak isteyenler vardir.

Kendilerinden en uygun kurban olarak Dink`i gözden cikarmislardir