Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.12.2006, 13:40
eniskaya

Standard BU gibi laflarin üzerinde olmalisin

Du musst darüber stehen.... aksi halde farkin ne olacakki... ???

Milliyetcilik fena bir seydir, cagdaslik icermez ve daha cok "Ben digerinden üstünüm" anlayisi tasir...

Ben TR disinda Türk Vatandasiyim, TR icinde Trabzonluyum..... Trabzon icinde su kazadanim o ilce isince su Beldedenim.... cünkü Türkiye icinde ben Türküm yada Kürtüm lafi fazla önemli degil.... cünkü yapilan iste yada ortamda söylediklerin saglikliysa bilginle efendiginle deger kazanirsin... ama yok Türklük yada Kürtlükle öne cikmaya calisirsan deger kayberdersin.....

Ben cok rasladim Ideolojik yapisini ön plana cikaran insanlara.... kalite düsüklügü var o kisilerde... rica ederim üzerine alinma, seni kast etmiyorum...

Demek istedigim... Milliyetci kimligini ön plana cikaran her kimse, saglikli beyin yapisina sahip degildir....

Ben her zaman söylerim... kapasitesi olan kimligini ön plana cikarmaz, bagirip cagirmaz Ideolojisini sabah aksam anlatip durmaz, kendi sahsi DININI empoze etmez....

Efendice gecer sistemin/yönetimin basina ve degisiklikler yapar.... olay bu

O yüzden DINI anlayisini külliyen red etsem bile, Tayip Erdogana hayranim... adam vizyoner ve dünyayi gezip gören birisi... ve kanaatimcede cok cok basarili... Türk vatandasligi icin yaptigi yorumlarida cok begeniyorum.... o yönde senin düsüncelerindede az cok parallellik var