Kiro ve Türkler..
Biz Turkler... kesinlikle elestiriye acik insanlar degiliz... evet dogru okuyosunuz.. biz TUrkler diyorum.. cunku bana kiro diyenler icin bir aciklama yapma geregini duydum... oysa ki din forumundayiz... bu ayrimi yaratanlarin asil amaci gizli bir propaganda yaratmak, huzursuzluk yaratmaktir.. baska da bir sey degildir..
Bana sen "Kirosun , Türk degilsin diyenlere" gulerim.. cunku bunu diyenler ile hic bir sohbetim yok, beni tanimiyorlar bile.. surada duygusal bir ekleme yapmisim ve olayi hemen baska yone ceviriyorlar.. dogru ben de karmakarisik duygular ile kopeklere yapilan eziyeti ifade etmistim.. bu bir sitemdi!!! Zaten benim bu sitemimi anlayan anlamistir.. Ayrica ben onemle bunu belirtmek istiyorum.. Hristiyan toplumundan bahsettim... TR de muslum yok mu?? nerede muslumanlar neden bu kadar acimasiz bir toplum olduk?? butun bu sorulari sitem olarak, duygularimla dile getirdim.. nedense su an benim bu sitemimi, kendini bilmez insanlar farkli yone cekti.. bunu tahmin ediyordum.. hic sasirmadim...
Sadece ve sadece vicdani olan insan beni anlamistir.. kaldi ki alpinin eklemis oldugu yaziyi okuyun beni anlarsiniz diye de eklemistim...
Aciklik getirmek istiyorum... Ben Kürt degilim...tam aksine sanirim burada "Turkluk" tasalayan bir cok insandan .. daha da Ataturkcu ve vatansever bir ailenin kiziyim.. kaldi ki benim ailem asker ailesidir.. biz de herkes gururla "ordu mensubudur" ki.. bunu bilen butun yakinlarim ve arkadaslarim yine hemen farkli bir yone cekerler.. "AAAAAA sizinkiler oyleyse sagcidirlar" falan gibi...Yani ben artik bu tur suclamalara aliskinim...ne dersen de.. kendini bilmeyen ve iyi niyetle yaklasmayan her insan butun soyledigini farkli yone cekecektir.. bu da cok akillicadir! :-)
O nedenle daha samimi ve elestirye acik bir dunya icin ben elestiriyorum ve susmuyorum..
ben vatanseverim,Türkiyeliyim ve beni seven herkesi de cok seviyorum.. ! :-) ben kurtardigim her kopek icin, hayvan icin, hatta kurtardigim her insan hayati icin .. iyi dinleyin kurtarabildigim her magdur insan icin mutluluk duyuyorum.. bunu da boyle laf olsun diye demiyorum... beni taniyan herkes bilir... bilmeyenler ise.. sadece sussun aksi halde cok komik durum ortaya cikiyor..
|