Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.12.2006, 17:28
unknown

Standard tüm yazilariniza cevap

1. gecende sen , beni allah yaratmadi diyorsun.
simdide gecmissin allahu tealadan bahsediyorsun.
2. ben evrim teaorisine inaiyorum diyorsun !!!
bende sana sordum sen annenin karnina nasil geldin ??? cevap vermedin
3.simdide dindariz diyorsun.simdi allahin varligini kabul ediyorsun , ama ahir zaman peygamberin kabul etmiyorsun !!!
4.sen müslümansan , müslüman olmak icin ne demeli islamiyete girmek icin ne demeli ???
elime-i sahadet getirmelisin !!!
anlamini bilmiyorsan sana söyleyim.

" BEN SEHADET EDERiMKi ALLAHTAN BASKA iLAH YOKTUR BEN YiNE SEHADET EDERiMKi MUHAMMED ONUN KULU VE RESULÜDÜR. "

hem allahi kabul et sonrada peygamberini kabul etme sonrada ben müslümanim de !!!

sana soruyorum enis bu nasil is ???

5.kuran-i kerim kanun kitabi dir , dua kitabidir , rehberdir vs. vs.
madem müslümansin senin bilmen gerekiyor , bir ayetine inanamamak allahi inkar etmektir !!!

6.islam dini ni insanlar tarafindan icad edilmis diyordun !!!

7.eniskaya madem sen cok bilmis birisisin.
allhu teala ne diyor ; beni anani bende anarim diyor.

8. peygamber efendimiz buyuroyrlarki , bir müslüman feraset ile bakar . diyor.

9.roman sen islamiyeti istedigin gibi yorumlayan bir zindiksin.görünümde müslüman ama asil kafirsin.sen müslümansan.bana kuranda tanri kelimesi göster.kuranda ya allahu tealayi anlatan sifatlari , isimler gecer ve en önemliside iLAH diye gecer TANRI DiYE GECMEZ.

kurani kerimde ayet vardir, hangi ayet ve sure oldugunu bilmiyorum ama okudum ve var oldugunu da biliyorum.

kurani kendi istediginize göre yorum yapan kafirdir diyor. yani takriben buna benziyor.ayeti arastirip nasil yazdigini sonra koyarim.

10. sonrada siz kalkmissiniz biz dindariz diyorsunuz.bir ben hic bir dine menzup degilim , biride evrim teorisine inaniyor.

size yine söylüyorum.masal kitabi cikartin.