gelecekte fazla giremeyecegim Internete... islerim yogunlasacak bu siralar, yeni ise girdim, artik serbest isten ayriliyorum... asiri yoruyor vatandasla insani... birazda bu sekil zaman gecireyim....
Is hayatinda insanlari tanima imkani oldu ve sunu söyleyebilirim...
Dürüslükle yakindan uzaktan alakasi olmayanlar en iki ucta yasayanlar diye gözüme carpti... mesela DINKOLIK olanlar ve SOL görüsle DINSIZLIK yasayanlar.. asiuri sagci ve asiri solcular.... hem Türklerde hemde Almanlardada öyle.... birde asiri dostane yaklasanlar varya... iste onlarda baska bir Alemler... onlarda hep kaziklama pesinde.... iste bu 3 Grup insan benim kanaatimce tehlikelidir cünkü yasadim bunlari...
O yüzden bu gibi insanlarla is yapmak mümkün degil... birisinin Marx digerininde Muhammed lafi agizlarindan eksik olmuyor... yapilan isin hesabina gelince... yalanlarin uydurmalarin daniskasini icaat ediyorlar....
Durum böyle.. o yüzden biraz degisik yönlere acilmam lagzim... parasini alamadigim isler var... oldugu gibi isleri yarim biraktim...
Hatta bir tanesi o kadar Telefon Terörü yaptiki, Dinle dostluk laflariyla geldi, sonunda bir tezbih namazi kilda gökten mücevher yagsin... nede olsa Allahin yapar...
Iste dostum is hayati böyle... ne kadar negatif tarafi olsada ayni zamanda positif taraflarida var... sonucta maddi güc serbest piyasada...
Belki konunun disina ciktim, ama olsun, buda hayatin önemli bir parcasi...

)
Görüsmek üzere...
Selamlar, Sevgiler
Enis