Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.11.2006, 00:36
eniskaya

Standard Ama esasen öyle olmadigini

ve normal yada basit vatandasin daha cok DINDEN baska alternatifi tutunacak baska dali olmadigini da iyi biliyorsundur....

Cünkü önüne konulan yemek sadece ooooo... baskasini bilmiyor görmemis... birde disaridan bilginler uzmanlar tarafindan, onun yaptiklarini ve taptiklarina YANLIS DEFORME edilmis denilirse, iste o zaman zorbaliklada olsa kendi cocuklugundan beri gördügü ve tek tutanagi olan inancini korumaya kalkacaktir...

Cünkü onun icin yanlis degildir... önemlidir ve ESASINDA YANLIS BILE OLSA....

ben cok sohbetim oldu bu konularda... basit insanlarlada... sonucta hepsi hemen hemen ayni mesaji verdiler...
Yanlisda olsa arkadas biz yapacagiz, hem baska caremiz yok ve ayni zamanda suc bende degil gibisinden yola cikiyorlar... suc Hocalardaymis yaniiiiii

Kisacasi normal vatandas sorun üstlenmek istemez... DININIde o yüzden baskalarinin eline vermistir....

VEEEE ben sahsen onun DININDE güzellik hatta ruhunda fazla samimiyetlikte göremiyorum.....

Haaaa onlari o hale sokan saltanat pesinde kosanlari en agir dille elestiriyorum... ama degisim halktan baslamadimi, mutlak düzelim olmaz gerceklesmez... kisacasi DINLE normal vatanadas uyusturulmus