o.T.
"baska forumlarada katildim ben ama o forumlarda fazla kalmadim.
cünkü yazilarimin bir cogu en kisa zamanda cok okunan ve en cok yorum alanlardan birtanesi oluyordu.ama nedense her tarafta islam hedef alinmis ve susturlmaya calisiliyor. "
Tabiki cok okulur, millete küfür edersen, dindar ve dinsiz ayirimi yaparsan, cogu insanlar alkislar yazilarini. alkis atan insanlarda cogunlukla cahil kesim olur.
"simdi kürt alevi meselesine gelince.
o forumlarda alevi olurdu bazenleri.müslümanlara yobaz demek icin gelirlerdi.halbuki yobaz kelimesinin anlamini kac defa acikladim.huylu huyundan vaz gecmez.cahil olduklarini belli ediyor ve yobaz kelimesi kafalarina iyice kazinmis kalblerine naks edilmis ve bozuk pilak gibi tekrarliyorlar. "
onlarin "yobaz" dedigi kisiler seratcilardir, atatürkü kinan, sivasdaki yakanlari, demokrasiye karsi olan insanlar. Her milletin cahilleri olabilir, ne birbirlerini dinlerler, nede anlarlar!
"yani ilk bu forumda ateistlerin , müsrik , münafik ve zindiklarin bir yere bir foruma devlet kurmuslar cirit atip at kosturduklarini gördüm. "
Burdada daha cok görürsün!
"benim alevi ve kürt arkadaslarimda vardir ama aramizda din konusa acilmaz.acildigi zaman benden uzak durular. "
Niye? Senin bilgin onlari asiyormu acaba?
"iyi müslüman olma meselesine gelince.
ben dinimi inceliyorum , arastiriyorum ve okuyorum.ama uygulamakta biraz zayfim.
"
Incele, ama insan olmaya calis!
|