inkarcilar buna ne diyacek.hodri meydan
arkadaslar simdi kurandan
4 madde ekleyecegim.Buranin en üst düzey ateist bilginleri bu konuya ne diyecekler? diyecekleri birsey oalbilecekmi yoksa yine güzelim dinimiz islamla dalgami gececekler ? yada benim sahsiyetimlemi dalga gececekler? dalga gecmeselerde hakaretmi edecekler.
diger ateistler gibi yarim yamalak yazmiyorum.cünkü yazdiklarim kurandan ve akla mantiga yatkindir.
peren , roman ve dueslerin kadini gibi.kivirmiysorum.cevap bulamyinca kisisel saldirya geciyorlar.
bunu recm ile nur suresi nin ikinci ayetinde gördük.
peren hanim nur suresinin ikinci ayetine yama yapiyor. mela de yani tercümede recm kelimesi gecmiyor arapcasinida okudum kuran da orada da recm kelimesi gecmiyor.
ve vermis oldugu linke baktimi.
peren hanimin yazdigindan daha fazlasi yaziyor.
o olaya aciklik getrimisler.bunuda yapan peren hanim icin cahillik yapmis olmali.perenin düsüncesine göre cahil insanlar kurani kerimin mealine / tercümesine yorum yapar.
ama peren hanim ve bilgialis verisinde bulundugu arkadaslari islamiyeti kötülemek icin ayetlerin tercümesi hakkinda yorum yapiyorlar. ozaman bunlarda cahil ?yazdiklari celiskli.
simdi en üst 3 bilgin ateistler icin yaziyorum.hodri meydan diyorum.bu kuran insan elinden yazma ise bunlara cevap verin.
roman ; ziyaretci defterime bakarak hakkimda yorum yapiyor. yapa bilir.yaradan herkezin iradesini eline vermistir.ben böyle pis mahluklar tarafindan öfke iile anildigim zaman seviniyorum. mahluk diyorum insan demiyorum.
dueslerinkadini ; arkadaslari ayetler ve aciklamalarimin karsisinda darbe aldiklarini görünce.anneme , esim olacak hanima dil uzatmaktan geri cekinmiyor.dueslerinkadini nada erkegin cinsellik organi agzinada güzel yakisiyor.hep imali imali o kelimeyi kullaniyor benim ziyaretci defterimde.yazmis olduklarima adam akilli birsey yazdigini görmedim.göremeki cünkü akil ve mantik denilen birsey yok.sonrada insanliktan bahsediyor.insani ve hayvani ayit eden unsur akil dir.
|