peren yine salakligini ortaya koydun
Nur Suresi 2. Ayet: Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun; Allah"a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah"ın dininde (hükümlerini uygularken) onlara acıyacağınız tutmasın. Müminlerden bir gurup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun.
burada recm kelimesi nerde geciyor
senin arapcan varmi arapcasini okudun mu
ben okudum arapcasinda da recm kelimesi gecmiyor .
sen bu sacma seyleri nerden buluyorsun yahu
daha dün diyen sen degilmiydin elmali muhammed yazirin ve diyanetin aciklamsi diye ve ben buna yorum yapmam diyen.senin gibi cahiller yapar diye. simdi sende tercümeye yorum yapiyorsun ve aciklik getirmeye calisiyorsun.
isine geldigi zaman aciklama getir isine gelmeyincede senin gibi cahiller yapar.
ve o senin yazdigin ayetin devamini neden yazmiyorsun.
nur suresi 4. ayetinde allah nediyor
4.Korunan (iffetli) kadınlara (zina suçu) atan, sonra dört şahid getirmeyenlere de seksen değnek vurun ve onların şahidliklerini ebedi olarak kabul etmeyin. Onlar fasık olanlardır.
bunu neden yazmiyorsun ey kafir
birine iftira attinmi gözle gören 4 sahit
getirmelisin.
peygamber efendimiz buyuruyorlarki ; kisinin sucu kanitlayincaya kadar masumdudr / sucsuzdur.
sön söz olarakta peren kimi sikmekten doyamiyor kimi de sikilmekten doyamiyor.
sen herseyi gelisi güzel yaziyorsun.aber fällst immer wieder auf die schnauze.hör auf damit du machst dich nur lächerlich.
ich habe dir gesagt leg deinen verstand in deinen hand und zeig sie und ich werde dir got zeigen.warum sagst du nichts dazu den du weist es das du verstand hast aber kann nicht zeigen und nicht beweisen.so iste es auch der glaube an gott
|