Bu kadar yaziya ne gerek vardi
anlamis degilim....
Simdi olayi bireysellestirmeyelim.....
Benim ayricalik yapanlara asiri sekilde alerjim vardir... yok efendim Kürtlügü... yada Sol anlayisi yada DINciligi veyaki Demokrasiyi etc.... her kimki IDEOLOJISINI bas taci yapar ve o IDEOLIJISINI dünyanin evrenin merkezi yaparsa.... o kisi benimle daima sorunlu hale gecelektir... kiii acemi insan derim öyle kisitli düsünceli insanlara.....
Özsu Halil veya seninle ortaklik ariyorum... kesisen yönler ararken... durmadan sen ben siz bu gibi dislayici kelimlerle karsilayisorum... veya beni en yakin asker arkadasiymisiz gibi sunu yapmiyorsun bunu bilmiyorusun gibi kelimelere duyuyorum...
Allahin jandarmaliogi kelimesi bana ait... benim icadim... o yüzden benim söylediklerimi bana söylemen enteressant dogrusu... kaldiki söylediklerim farkli senin bana cevap olarak yazdiklarin cok cok farkli....
Sen oldugun icin tekrar ediyorum....
Demokrasi bir kelimedir DIN bir kelimedir.. Solcus Masonu sagcisi etc... hepsi birer kelimedir...... beni tüm bu Ideolojilerdede bulabilirsin..... cünkü tüm bu anlayislarin temelinde ruhunda yararli evrensel yönleri var.....
Kesinlikle tüm Ideolojiler belirli noktalarda kesisir ve insanlarda külütürlerde öyle....
Durmadan diyorum... ayricalik LAGA LUGA yerine cözüme yönbelik ortakliklari ön plana cikarin... herkesin yararina düsünceler degerler cözümler üretin... herkese ayni mesafeyle yaklasin....
Iste benim Demokrasi anlayisim budur.... ortakliklari ön plana cikarmak.... eger ayricaligi ön plana cikarmak amacsa... ohoooooooooooooooooo...
|