İşte tam bir Faşist!!! ancak budur.
Sanki bu sayfalar radikal islamcıların, radikal milliyetçilerin, radikal küfürbazların, radikal kışkırtıcıların, radikal yalancı, düzenbaz sahtekar üç kağıtçıların, radikal demogogların.
Ben vaybeyi her zaman kınadım ve tekrar kınıyorum, tekrar da büyük bir ciddiyet ile uyarıyorum. Vaybeenin din bölümünde dönen iğrenç dolapların hesapları nelerdir, vaybeeciler kime ve kimlere hizmet etmekteler.
Neden Kuranın özünün dışında başka hiç bir şey ortaya sunmayan bir kişinin rumuzu değiştirilir.
Vaybeenin din bölümünün sözüm ona modilerinin eğitim ve bilgi ve kültür vede bağımlı oldukları dini cemaatler nelerdir???
Bu vaybeenin çok tuhaf olan bir o kadar da sürekli dikkatçeken hem yaptırımları, hem de çok tuhaf eğilimleri eminim ki kendisini demokrat diye düşünen kişiler tarafından takip edilmektedir.
Evet bu sayfalar vaybecilerin katkısı ile hem radikal islam eğilimleri kokmakta, hem de diğer dinlere karşı ciddi bir şekilde din ırkçılığı yapılmakta, bunlara karşı çıkanlarında bu sayfalara yazdıkları yazılar silinmekte, buraya girmeleri zorlaştırılmakta, ve bir türlü iğrenç baskılar uygulanmakta, bu şahıslara yapılan küfür yazılarının bir tanesi bile silinmemektedir.
BÜTÜN BUNLARI VAYBECİLER NEDEN YAPMAKTALAR???
BENİM GERÇEKTEN MİĞDEM BULANMAKTA; İNŞALLAH YANILMAKTAYIMDIR!!!!!!!!!!!!
|