cunku yukarda yazdıklarınıza size yazdıgım ilk makale de cevap vermiştim.ve diğerlerin de de hayli bir acıklama yapmıstım ve bu acıklamaların yeterli oldugunu dusunuyorum.bu acıklamalar ortada dururken yazdıklarımın ciddiye alınmaması ve kaale alınmıyormusum gibi davranılması bana yapılmıs bir hakaret olarak degerlendirilebilir.böylelikle de aslında hakret merkezli yazılar kaale alan ve soylenenleri hice sayarak kişiye gore tavır alan sahsı muhteremin siz oldugu da kendiliğinden kanıtlanmıs oluyor

cevap magnumdan gelmiş olsun ben den gelmiş olsun farketmez dimi.zaten bu tartısma da size antisamitist misiniz sorusunu yoneltmemle baslamıstı.yukardaki sonuclarınız baglamında ilk makalemdeki soruları tekrar yoneltmek durumunda kalacagım.zaten yazmıs oldugum diger makalelerde sonuclarınızın bos oldugunu gayette iyi acıklıyor.uslubumu bahane ederek de cevap vermeye tenezzul etmiyorum gibisinden bir yaklasımla savurdugunuz hakarette BASKA BİR SAHTEKARLIK ornegi.sıkısıp cevap veremediğiniz anda ukalalık edip konuyu saptırarak cevap vermeye degmez birisisin ayagı yapmak.CEVAP VEREBİLSEN CEVAP VEREBİLİRSİN CUNKU.goruyorum yazdıklarını.bir yıgın sacmalıktan oteye gecmiyor.ucbes meal bulup kafa karısıklıgı yaratmaya calısarak bunu UCBES YALAN HADİSLE desteklemeye kalkıyorsun.yaptıgın bu..